G-QXXHXL9JW0
USD34,25
EURO37,63
CNY4,88
GBP44,81
EURO/USD1,10
BIST9.131,46
Petrol79,12
GR. ALTIN2.920,73
BTC2.160.980,79

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den Anneler Günü mesajı: “Hayalini kurduğumuz gelecek için annelerimize selam olsun”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj paylaştı. Özel, mesajında hiçbir annenin gözyaşı dökmediği, evlat acısı çekmediği, yokluk ve yoksulluk yaşamadığı, şiddetin hiçbir türüyle karşılaşmadığı bir gelecek özlemi dileğinde bulundu. Tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlayan Özel, mesajını sosyal medya hesabından paylaştı.

Öte yandan, Cumhurbaşkanı Erdoğan da Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Erdoğan da annelerin değerine vurgu yaparak, onların sevgi ve şefkatle dolu günler geçirmesini temenni etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Anneler Günü mesajı da sosyal medya üzerinden paylaşıldı.

Her iki siyasetçi de Anneler Günü’nü kutlayarak, annelerin önemine dikkat çekti. Bu özel günde, Türkiye genelinde birçok etkinlik ve kutlama gerçekleştirilirken, siyasi liderler de annelerin değerini hatırlattı. Anneler, toplumun temel taşları olarak her zaman önemli bir yere sahip olmuştur.

Özgür Özel ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mesajları, Anneler Günü’nde annelere olan sevgi ve saygının bir kez daha vurgulandığı bir an oluşturdu. Anneler, fedakarlıkları, sevgileri ve sabırlarıyla, hayatımızda önemli bir yere sahiptir. Bu özel gün, annelerin hak ettikleri değeri görmeleri ve en güzel şekilde mutlu olmaları için bir fırsat sunmaktadır.

Tüm annelerin Anneler Günü kutlu olsun! Onları sevgiyle anıyor, değerli olduklarını hatırlatıyor ve her zaman yanlarında olduğumuzu belirtiyoruz. Anneler, en kıymetli varlıklarımızdır ve onlara minnettarız. Umuyoruz ki annelerimiz, her zaman sevgiyle ve mutlulukla dolu günler geçirirler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den Anneler Günü mesajı: “Hayalini kurduğumuz gelecek için annelerimize selam olsun”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!