G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.139.563,57

CHP Erken Seçim Taleplerini Güçlendiriyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aytekin: "Erken Seçim Talebini Daha Güçlü Dile Getireceğiz"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin, erken seçim beklentileriyle ilgili olarak halkın taleplerini daha güçlü bir şekilde ifade edeceklerini açıkladı.

Aytekin, partisinin Bilecik İl Başkanlığı’nda düzenlenen "Marmara Bölgesi İl Başkanları Toplantısı" öncesinde basın mensuplarıyla bir araya gelerek açıklamalarda bulundu. Toplantılarda 81 ilin başkanlarıyla bir araya gelerek bölge sorunlarını, örgütün işleyişini ve yerel ile ülke gündemini değerlendirerek bir yol haritası belirlemeye çalıştıklarını ifade etti.

Ayrıca, CHP’nin 31 Mart seçimlerinden sonra halkın sorunlarını ve ihtiyaçlarını öncelik haline getiren bir parti olduğunu vurgulayan Aytekin, şu ifadeleri kullandı: "Partimiz, işçi, çiftçi, köylü, emekli ve işsiz gibi toplumun çeşitli kesimlerinin sorunlarını tematik mitingler aracılığıyla dile getirmeye devam ediyor. 31 Mart seçim sonuçlarında elde ettiğimiz birinciliği, Türkiye genelinde yapılan çeşitli anketlerde de sürdürmeye devam eden bir siyasi parti olarak konumumuzu koruyoruz. Aynı doğrultuda ilerlemeye devam edeceğiz."

Aytekin, son 1-1,5 aylık sürecin biraz içe dönüşlü geçtiğini belirterek, "Parti tüzüğümüzü güncelledik ve örgütümüzün beklentileri ile ihtiyaçlarını tüzük kurultayında ele aldık. Cumhuriyet Halk Partisi’nin bu tüzük kurultayı hakkında bazı çevrelerin ‘kavga edecekler, birbirlerine düşecekler, uzlaşamayacaklar, anlaşamayacaklar’ gibi beklentileri vardı; ancak başta 81 il başkanımız olmak üzere örgütümüz bu beklentileri boşa çıkardı. Partimiz tarihinde ilk defa 81 il başkanının tüzük taslağı üzerinde oy birliği sağladığı bir kurultay gerçekleştirdik." şeklinde konuştu.

Mitingler Devam Edecek

Aytekin, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin yeni yasama yılının 1 Ekim’de başladığını hatırlatarak, parti olarak halkın beklentilerine hızlı bir şekilde yanıt vermeye devam edeceklerini dile getirdi. "Sayın Genel Başkanımız, Türkiye’nin farklı illerinde düzenleyeceği mitinglerle halkın sorunlarını dile getirmeye devam edecek. Erken seçim beklentisi konusunda halkın taleplerini daha güçlü bir sesle dile getireceğiz. Son yapılan anketlere göre, ana muhalefet partisinin erken seçim talep etmesi son derece doğal, fakat biz bu talebi sadece kendimiz için değil, halkın beklentilerine dayanarak dile getiriyoruz." diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Erken Seçim Taleplerini Güçlendiriyor!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!