G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,50
CNY4,85
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
Petrol78,76
GR. ALTIN2.926,15
BTC2.144.403,04

CHP Edirne İl Başkanı Görevinden Ayrıldı: İşte Samet Kahraman’ın Açıklamaları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Edirne İl Başkanlığı görevinden ayrılan Samet Kahraman, görevinden ayrılma kararını açıkladı. Kahraman, neden ayrıldığı konusunda herhangi bir sebep belirtmezken, partiye ve Edirne’ye hizmet etmeye devam edeceğini vurguladı.

Kahraman, yaptığı açıklamada, görev süresi boyunca içtenlik ve samimiyetle partideki görevlerini yerine getirdiğini belirtti. Kendisinin görevi devredecek olmanın onurunu yaşadığını ifade eden Kahraman, bundan sonra da CHP Edirne İl Başkanlığı görevini yeni bir isme devredeceklerini kaydetti. Partiye ve Edirne’ye hizmet etmeye devam edeceğini de sözlerine ekledi.

CHP Edirne İl Başkanı Samet Kahraman’ın görevinden ayrılma kararı, partide ve il genelinde birçok kişi tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Kahraman’ın istifasının ardından boşalan il başkanlığı koltuğu için kimin atanacağı ise merak konusu oldu. Parti yönetimi, önümüzdeki günlerde yapılacak değerlendirmeler sonucunda yeni bir ismi il başkanı olarak atayacak.

Samet Kahraman’ın istifasının ardından CHP Edirne İl Teşkilatı, birlik ve beraberlik mesajları vererek yeni döneme hazırlanma kararı aldı. Parti yönetimi, il başkanlığı görevine getirilecek yeni ismin, partinin hedeflerine uygun bir şekilde çalışmalarını sürdüreceğine inanıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Edirne İl Başkanı Görevinden Ayrıldı: İşte Samet Kahraman’ın Açıklamaları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!