G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,07
CNY4,83
GBP45,37
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,66
GR. ALTIN2.838,81
BTC2.144.167,21

CHP Belediye Başkan Adayı, Epilepsi Nöbeti Geçiren Sandık Müşahidine İlk Müdahaleyi Yaptı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Manavgat Atatürk İlkokulu’nda görevli bir sandık müşahidi, bugün oy kullanma işlemleri devam ederken epilepsi nöbeti geçirdi. Müşahidin yere düşmesi sonucu başını yakalayan ilk kişi ise o sırada okula ziyaret amaçlı gelen CHP Manavgat Belediye Başkan Adayı doktor Niyazi Nefi Kara oldu. Kara, hızlıca müdahale ederek müşahide yardımcı oldu.

Olayın ardından okula gelen sağlık görevlileri, müşahiti özel bir hastaneye götürdü. Müşahidin şu anda tedavisi devam etmekte. Müşahidin kimliği henüz öğrenilemediği için ismi belirtilmedi.

Müşahidin epilepsi nöbeti geçirmesi seçim sürecinde yaşanan olaylardan biri olarak kayıtlara geçti. Seçim sürecinde de benzer olayların yaşanma ihtimali göz önünde bulundurularak gerekli önlemlerin alınması bekleniyor.

Manavgat Atatürk İlkokulu’nda gerçekleşen bu olay seçim gününde yaşanan önemli anlardan biri olarak kaydedildi. Oy kullanma işlemleri devam ederken böyle bir sağlık sorunu yaşanması sadece müşahit için değil, tüm seçim süreci için önemli bir durum oluşturdu.

Olay sonrasında Manavgat İlçe Seçim Kurulu yetkilileri de konuyla ilgili inceleme başlattı. Olayın detayları ve alınacak önlemler hakkında daha fazla bilgi alabilmek için ilgili mercilere başvuru yapılması bekleniyor. Bu tür sağlık sorunlarının tekrar yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınması önem taşıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Belediye Başkan Adayı, Epilepsi Nöbeti Geçiren Sandık Müşahidine İlk Müdahaleyi Yaptı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!