G-QXXHXL9JW0
USD34,16
EURO38,17
CNY4,88
GBP45,72
EURO/USD1,12
BIST9.777,46
Petrol71,98
GR. ALTIN2.918,51
BTC2.254.773,68

Çevre Bakanı Özhaseki, Kayseri’de Açılan Sağlık Merkezi Açılışında Konuştu: “Vatandaşın Uyarısıyla Daha Fazla Hizmet Ederek Devam Edeceğiz”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özaseki, Melikgazi Belediyesi tarafından tamamlanan Nurettin-Naciye Setenci Aile Sağlığı Merkezi’nin açılışına katılmak için memleketi Kayseri’ye geldi. 31 Mart 2024’te gerçekleşen Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde vatandaşların uyarısına dikkat çeken Özhaseki, seçimlerin ardından yapılan açıklamada “Seçimleri atlattık. Değerli başkanlarımıza yeniden sizler yetki verdiniz. Onlar da göreve bismillah diyerek yeniden başlıyorlar” dedi. Özhaseki, vatandaşlardan gelen uyarıları da dikkate alarak hizmet vermeye devam edeceklerini belirtti.

Deprem bölgelerinde yapılan çalışmalara da değinen Özhaseki, depremin etkilediği 18 ilin durumundan bahsederek “14 milyon insan zarar gördü. 53 bin 500 kardeşimizi toprağa verdik. Maddi hasar 100 milyar doların üzerinde” dedi. Bakanlık olarak çeşitli bölgelerde binlerce şantiyenin bulunduğunu ve 300 bin civarında konutun yapımının devam ettiğini aktaran Özhaseki, depremzedelere yönelik çalışmaların 110 bin kişilik bir ekip tarafından yürütüldüğünü söyledi. Özhaseki, “Evleri bitiriyoruz, teslim ediyoruz. Yenilerini yapıyoruz. Zaten yarın bir gün yine o taraflara gidip devam edeceğim. İnşallah oradaki depremzede kardeşlerimiz evleri yıkılanlar, yuvalarına oturuncaya kadar yıl boyu devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Bu önemli açıklamaların ardından haberin devamı için ilginizi çekebilecek diğer haber başlıklarına da göz atabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Çevre Bakanı Özhaseki, Kayseri’de Açılan Sağlık Merkezi Açılışında Konuştu: “Vatandaşın Uyarısıyla Daha Fazla Hizmet Ederek Devam Edeceğiz”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!