G-QXXHXL9JW0
USD34,16
EURO38,17
CNY4,88
GBP45,72
EURO/USD1,12
BIST9.777,46
Petrol71,54
GR. ALTIN2.918,51
BTC2.251.652,45

Çetelerin Kullandığı Dehşet Verici Silahlar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çetelerin kullandığı silahlar, akla hayale gelmeyecek kadar çeşitli ve tehlikeli. Söylemez Kardeşler çetesi geçmişte kiraladıkları bir helikopter ile Silahlı Kuvvetler’den çaldıkları roketle belediye başkanına suikast planlamıştı.

Silah kaçakçılığının artmasıyla sınırların daha iyi kontrol edilmesi gerektiği vurgulanıyor. Emekli Emniyet Müdürü Necdet Keleş, kaçakçıların terör örgütleri gibi yasadışı yapılarla bağlantılı olduğunu belirtiyor. Özellikle mültecilerin kaçakçılıkta önemli rolü olduğunu söylüyor.

Uyuşturucu çeteleri de silah kaçakçıları ile iç içe. Son operasyonlarda 4 suç örgütünün 3 tonu aşkın uyuşturucu ele geçirildi. İnterpol tarafından aranan Alexander Gustafsson ve Dragan Pavlıcevıc İstanbul’da yakalandı.

Yerli çetelerin yanı sıra, ülkemizde faaliyet gösteren yabancı sığınmacı çeteler de tehlike oluşturuyor. Sokak çetelerinin kanlı çatışmaları ise sık sık gündeme geliyor. Uluslararası baronlarla bağlantılı cinayetler de ülkemiz ve yurtdışında gerçekleşiyor.

Barselona’da öldürülen İlmettin Aytekin ve Atina’da 6 kişinin öldürülmesi gibi olaylar Daltonlar Çetesi’nin işlediği organize suçlar arasında. Barış Boyun liderliğindeki çete, gençleri internet dizilerinden etkileyerek örgüte dahil ediyor.

Ataşehir’deki saldırılar ve kan davalarında suç örgütlerinden yardım alınması da endişe verici. Çete liderleri ve yöneticileri gençleri kamikaze dronları gibi kullanıyor. Polatlar ailesine yapılan silahlı saldırılar da çete şiddetinin bir sonucu olarak ortaya çıkıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Çetelerin Kullandığı Dehşet Verici Silahlar!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!