G-QXXHXL9JW0
USD34,26
EURO37,60
CNY4,85
GBP44,85
EURO/USD1,10
BIST8.955,80
Petrol77,70
GR. ALTIN2.882,91
BTC2.131.662,90

Cem Yılmaz: “Şiddet ve Cinayetler Karşısında Utanç İçindeyiz!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Candaş Tolga Işık’ın sunduğu ‘Az Önce Konuştum’ programının bu haftaki konuğu ünlü komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz oldu. Yılmaz’ın yanı sıra programda oyuncular Bülent Şakrak ve Bige Önal da yer aldı.

"İNANILIR GİBİ DEĞİL"

Cem Yılmaz, canlı yayında son günlerde medyada yer alan şiddet ve cinayet vakaları hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yılmaz, "Bize kocaman bir utanç düşüyor. Hani bir söz var ya, önce kadınlar ve çocuklar diye. Bir tehlike anında, gemicilikte kulağımıza çalınmış bir şey var. Ya inanılır gibi değil, bizim sırtımıza bir şeyleri düzeltmek, bir toplum olabilmek, insan haklarından bahsetmek yerine neden böyle polarize olmuş uçlarda kadın, çocuk, hayvan ayrımı yaparak, bunların haklarını her gün hatırlamak ve hatırlatmak zorunda kalıyoruz?" ifadesini kullandı.

Yılmaz, yaşanan olayların tüm toplumu rahatsız ettiğini belirterek, "Son günlerde hepimiz bir suçlu arıyoruz. Bu kadar karikatürane bir şekilde ‘aslında suçlu toplum’ demek, bizim gibi eğitimli insanlara yakışmıyor ama maalesef işin bir utancı var. Dilimiz, uğraşlarımız ve sanatımız ile güllük gülistanlık bir durumda daha fazla çiçek açabileceğimiz konularla ilgileniyoruz. Ancak sanatın ve neşenin bir lüks haline geldiği bu dönemde, ‘biraz gülmeye ihtiyacımız var’ demenin ötesinde bir durumla karşı karşıyayız. Bu noktaya kadar ‘her şey insana dair’ diyemiyorum" şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Cem Yılmaz: “Şiddet ve Cinayetler Karşısında Utanç İçindeyiz!”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!