G-QXXHXL9JW0
USD34,29
EURO37,04
CNY4,82
GBP44,48
EURO/USD1,08
BIST8.908,47
Petrol72,46
GR. ALTIN3.018,34
BTC2.347.802,32

Cannes Film Festivali’nde İlginç Olaylar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk oyuncuların yoğun ilgi gösterdiği Cannes Film Festivali, yalnızca renkli görüntülerle değil, ilginç olaylarla da gündeme geliyor. Önceki gün yapılan gösterimlerin ardından, akşam saatlerinde bir tanıtım firması tarafından düzenlenen parti, yapımcılar ve oyuncuların bir araya gelmesine vesile oldu.

Can Yaman ve Aslı Turanlı’nın Partisi

Partiye katılan Türk ünlüler arasında sunucu Aslı Turanlı ve kariyerine İtalya’da devam eden oyuncu Can Yaman da yer aldı. İddiaya göre, Can Yaman o geceki parti sırasında Aslı Turanlı ile karşılaşarak yakınlaşmak istedi. Ancak Turanlı’nın elindeki bardağı Yaman’a doğru fırlattığı öne sürüldü.

Bu olay sonrasında Aslı Turanlı, sosyal medya hesaplarından durumu açıklığa kavuşturdu. “Bugün tatsız bir haberle uyandım. ‘Can Yaman’a bardak fırlattı’ şeklinde medyaya yansıyan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtmek isterim” ifadelerini kullandı.

Turanlı, yaşanan olayı açıklayarak, “Can ile tesadüfen karşılaştığım partide ayaküstü sohbet ederken bardak elimden yere düştü. O sırada bu olaya tanık olanlar olmuş ve bardak fırlatmışım gibi algılanmış maalesef” dedi.

Yaşanan Yanlış Anlaşılmanın Üzüntüsü

Turanlı, “Ülke gündemi yeterince hassasken, bu şekilde meşgul etmek ve yanlış anlaşılan bir olayın öznesi olmak beni ayrıca çok üzdü. Bu yanlış anlaşılmayı düzeltmek ve olayın doğrusunun bu olmadığını sizlerle paylaşmak istedim. Sevgiler” şeklinde bir mesaj paylaştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Cannes Film Festivali’nde İlginç Olaylar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

G-QXXHXL9JW0
Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!