G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,64
CNY4,86
GBP44,96
EURO/USD1,10
BIST9.044,89
Petrol77,42
GR. ALTIN2.889,59
BTC2.135.782,88

CANiK Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Aral’dan 19 Mayıs Mesajı: “Bağımsızlık Meşalesini Taşıyoruz”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CANiK Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Aral, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, Mustafa Kemal Atatürk’ün “tam bağımsızlık” ideali için yaktığı meşaleyi savunma sanayisinde ülkemizin dışa bağımlılığını ortadan kaldırarak taşıdıklarını belirtti. Samsun kökenli silah üreticisi CANiK, dünyanın önde gelen hafif ve orta kalibre silah üreticilerinden biri konumunda bulunmaktadır.

CANiK bünyesinde yer alan şirketlerle birlikte, Milli Mücadele’nin başladığı topraklarda, Samsun Yurt Savunma’nın önemli bir oyuncusu olmaya devam etmektedir. 26 yıl önce Samsun’da kurulan ve dünyanın en büyük ateşli silah üreticilerinden biri haline gelen CANiK, Milli Mücadele’nin 105. yılında üretimine ve ülkeye katkı sağlamaya devam etmektedir.

Yayımladığı mesajda, CANiK Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Aral, Mustafa Kemal Atatürk’ü ve dava arkadaşlarını anarak 19 Mayıs’ın 105. yılını kutladıklarını ve Samsun’dan dünya çapında saygın çalışmalara imza atmaya devam ettiklerini ifade etti. Aynı zamanda Türk Silahlı Kuvvetleri ve güvenlik güçlerine tüfek, uçaksavar, top ve atış kontrol sistemleri sağlayarak Türkiye’nin savunma sanayinde lider bir konumda bulunduklarını belirttiler.

CANiK ve bağlı şirketlerinin mesajında, Milli Mücadele kavramını sadece bir ordunun savaşı olarak değil, toplumun her alanında geleceğini inşa etmek için verilen mücadeleyi anladıklarını ve Atatürk’e saygı ve minnet duyduklarını vurguladılar. Yerli ve milli değerlerle, genç istihdamı sağlayarak ülkenin savunma sanayisinde güçlü bir şekilde yer aldıklarını ve gelecekte de çalışmalarına devam edeceklerini belirttiler. CANiK, Malezya’dan başlayarak Asya ülkelerine açılmak üzeredir ve Gaziantep’te makine mühendisliği öğrencilerine de destek vermektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CANiK Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Aral’dan 19 Mayıs Mesajı: “Bağımsızlık Meşalesini Taşıyoruz”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!