G-QXXHXL9JW0
USD34,30
EURO37,02
CNY4,82
GBP44,49
EURO/USD1,08
BIST8.908,47
Petrol71,82
GR. ALTIN3.014,86
BTC2.353.896,89

Çanakkale Ayvacık Merkezli Deprem ve Adana’da bir Başka Sarsıntı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ege Denizi’nde Deprem Meydana Geldi

Ege Denizi’nde bir deprem gerçekleşti. Çanakkale’nin Ayvacık ilçesi merkezli depremin büyüklüğü 4.3 olarak belirlendi. Saat 17.56’da meydana gelen depremin derinliği ise AFAD tarafından 9.02 kilometre olarak açıklandı.

Valilikten Son Durum Açıklaması

Çanakkale Valisi Ömer Toraman, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamada, “Ege Denizi’nde meydana gelen depremle ilgili olarak şu ana kadar ilgili birimlerimize herhangi bir olumsuz ihbar ulaşmamıştır. Tarama faaliyetlerimiz ve takibimiz devam etmektedir.” ifadelerini kullandı.

Adana’da Bir Diğer Deprem Olayı

Saat 20.07’de, bu kez Adana’da bir deprem daha gerçekleşti. AFAD, merkez üssü Adana’nın Kozan ilçesi olan depremin büyüklüğünü 5 olarak bildirdi. Bu depremin derinliği ise 20.13 kilometre olarak belirtildi. Henüz can ve mal kaybıyla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı.

Son Depremler Hakkında Bilgi

Kandilli Rasathanesi ve AFAD, son depremleri anlık olarak paylaşmayı sürdürüyor. Bu listede hem küçük hem de büyük ölçekli depremler yer alıyor. Depremin büyüklüğü ve derinliği gibi bilgilere bu liste aracılığıyla ulaşmak mümkün. Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı (AFAD) ise 3.0 büyüklüğünün üzerindeki tüm depremleri anlık olarak takip etme imkanı sunuyor. Daha küçük depremler ise son depremler listesinde görüntülenmekte.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Çanakkale Ayvacık Merkezli Deprem ve Adana’da bir Başka Sarsıntı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

G-QXXHXL9JW0
Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!