G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,51
CNY4,85
GBP44,81
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
Petrol79,00
GR. ALTIN2.927,85
BTC2.135.368,33

Caddebostan Mahallesindeki 13 Katlı Binanın Çatısında Çıkan Yangın Korkuttu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yangın, 15.30 sıralarında Caddebostan Mahallesi, Şehit Selin Çelik Sokak’ta bulunan 13 katlı bir binanın çatısında meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın, çatıdan yükselen dumanlarla fark edildi. Bunu gören vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine polis ve itfaiye ekipleri hızla sevk edildi.

Itfaiye ekipleri, yangına kısa sürede müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı ve söndürdü. Bu esnada, yangın anı bir cep telefonu kamerasıyla da görüntülendi. Yangını izleyen bir esnaf ise, “Duman kokusu aldık. İtfaiyeyi aradık. Çatı yanıyordu. Söndürüldü, hızlı müdahale ettiler. Yaralı yok” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, polis ekipleri olayla ilgili detaylı inceleme başlattı. Bina sakinlerinin tahliye edilmesi ve güvenli bir şekilde dışarı çıkarılması sağlandı. Yangının diğer binalara sıçramaması için çevre güvenliği sağlandı ve önlem alındı.

Şehit Selin Çelik Sokak, yangın nedeniyle kısa süreli bir panik yaşarken, olayın kontrol altına alınmasıyla normale döndü. Yangın sonrası bölgeye gelen çevredekiler, oluşan dumanı ve yangını endişeyle izledi. İtfaiye ekiplerinin başarılı müdahalesi sonucu yangın kısa sürede kontrol altına alındı ve söndürüldü.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, kadın ve çocukların da aralarında bulunduğu bina sakinleri rahat bir nefes aldı. Yangının büyümeden söndürülmesi, can kaybı olmaması sevindirici bir gelişme olarak nitelendirildi. Bina çatısındaki yangın, hızla müdahale edilerek tamamen kontrol altına alındı. Konuyla ilgili olarak gerekli inceleme ve çalışmaların devam ettiği bildirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Caddebostan Mahallesindeki 13 Katlı Binanın Çatısında Çıkan Yangın Korkuttu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!