G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,58
CNY4,86
GBP45,06
EURO/USD1,10
BIST9.044,89
Petrol77,47
GR. ALTIN2.884,92
BTC2.137.234,17

Büyükelçisi 12. Antakya Uluslararası Film Festivali’nin Konuğu Olacak.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Japonya ve Türkiye Arasındaki Dostluk 100. Yılında Japonya Büyükelçisi 12. Antakya Uluslararası Film Festivali’nin Konuğu Olacak

Japonya İle Türkiye Arasında Diplomatik İlişkilerin Başlamasının 100. Yıldönümü Kutlamalarında Japonya Büyükelçisi 18-24 Ekimde düzenlenecek 12. Antakya Uluslararası Film Festivali’nin Konuğu Olacak

2024 yılı itibarıyla Türkiye ve Japonya arasında diplomatik ilişkilerin tesis edilmesinin 100. yılını kutlamanın heyecanını yaşıyoruz. Bu tür artan karşılıklı üst düzey ziyaretler ve iki ülkede gerçekleştirilen etkinlikler, halklarımız arasındaki dostluğun pekişmesine vesile oluyor. Tarihi dostluk bağları ile birbirine bağlı olan Türkiye ve Japonya, bağlarını sürekli olarak güçlendirmekte ve tüm sektörlerde iş birliğini genişlemektedir.

Çağrımızı duyan ve Antakya ile benzer kaderi paylaşan Japonya’nın Ankara büyükelçisini Antakya da ağırlamaktan onur duyarız.

Japonya elçisi beraberinde getireceği 2 çizgi filmi (Mayoiga Burnu (The House of the Lost on the Cape) / Shinya Kawatsura ve Ruhların Kaçışı (Spirited Away) / Hayao Miyazaki) kendisinin de katılımı ile çocuklarla birlikte izleyeceğiz. Sürükleyici ve heyecanlandırıcı bir film, çocukların dikkatini çeker ve ona odaklanmalarını sağlar. Çocukların heyecanlandıkları filmleri ebeveynleri ile yan yana izlemesi, ortak bir paylaşım sağlar ve aralarındaki bağı güçlendirir. Çocukları ebeveynleri ile birlikte gelmeleri ayrı bir anlam kazanacaktır. Halka açık ve ücretsiz olacak etkinlik için tüm halkımız davetlidir.

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Büyükelçisi 12. Antakya Uluslararası Film Festivali’nin Konuğu Olacak.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!