G-QXXHXL9JW0
USD34,29
EURO37,18
CNY4,81
GBP44,60
EURO/USD1,08
BIST8.862,59
Petrol74,59
GR. ALTIN2.996,49
BTC2.322.223,98

Büşra Pekin ‘Bahar’ Dizisine Veda Ediyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

‘Bahar’ Dizisine Bir Veda

Show TV ekranlarında yayınlanan ‘Bahar’ dizisine yeni sezonda katılan oyuncular arasında dikkat çeken isimlerden biri de Büşra Pekin oldu. Pekin, dizide ‘Başhekim Süreyya Biçer’ karakteriyle seyirci karşısına çıkmıştı. Ancak, gelen haberler doğrultusunda, oyuncunun önümüzdeki hafta diziden ayrılma hazırlığı içinde olduğu belirtiliyor.

Dizi Hakkında Kısa Bir Bakış

Bahar dizisi, büyük hayallerle tıp okumaya başlayan Bahar karakterinin (Demet Evgar) hayatının, ani bir hastalık sonrası nasıl değiştiğini ve bu süreçte yaşadığı dönüşümü anlatıyor. Dizinin kadrosunda ise birçok yetenekli isim yer alıyor; Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Sena Kalıp, Alisa Sezen Sever ve Hatice Aslan gibi oyuncular dikkat çekiyor.

Dizinin yapımcılığını MF Yapım üstlenirken, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt bulunuyor. Senaryo ise Ayça Üzüm tarafından kaleme alınıyor. Dizi, izleyicileri derinden etkileyen hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekmeye devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Büşra Pekin ‘Bahar’ Dizisine Veda Ediyor!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!