G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.153.989,05

Bursa Mudanya’da Balıkçı Restoranında Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa’nın Mudanya ilçesinde bulunan Halit Paşa Caddesi üzerinde bir balıkçı restoranında çıkan yangın, kısa sürede iş yerini sardı. Çevredekilerin hızla 112 ekiplerine haber vermesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yaklaşık 20 dakikalık müdahale sonucu alevleri kontrol altına aldı ve yangın söndürüldü. Yangının, binanın bacasına da sıçradığı belirtildi ancak can kaybı yaşanmadı.

Yangınla ilgili olarak polis ekipleri de inceleme başlattı ve tahkikat devam ediyor. Olayın çıkış sebebi ve detayları hakkında henüz net bir bilgi verilmedi.

Öte yandan, İstanbul’da bir araçtan ateş eden şahıs yakalandı. İstanbul Emniyeti’nin yaptığı operasyon sonucu araçtan ateş eden şahısın yakalanmasıyla ilgili detaylar ise henüz açıklanmadı. İstanbul’un farklı bir noktasında gerçekleşen bu olayla ilgili olarak emniyet birimlerinin detaylı soruşturma başlattığı belirtildi.

Her iki olayla ilgili olarak da yetkililerin detaylı açıklamaları ve soruşturmaların sonuçları bekleniyor. Özellikle yangın olayının neden çıktığı ve araçtan ateş eden şahsın motive olduğu konuları merak edilmektedir. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde can kaybının önüne geçilmesi olumlu bir gelişme olarak değerlendiriliyor. Hem yangınla ilgili hem de ateş eden şahıs olayıyla ilgili detayların ilerleyen saatlerde netleşmesi ve kamuoyuyla paylaşılması bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bursa Mudanya’da Balıkçı Restoranında Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!