G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.147.629,35

Bursa Milletvekili ve Belediye Başkanı, Bursalı Çocukları Sinemada Buluşturdu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa Milletvekili Mustafa Varank ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Tayyare Kültür Merkezi’nde gerçekleşen bir etkinlikte Bursalı çocuklara eşlik etti. Bu etkinlikte, çocuklar ”Hayrimatör” filmiyle sinema keyfi yaşadı. Gösterim, popüler ”Rafadan tayfa” serisinin dördüncü filmi olarak iki seans halinde gerçekleştirildi. Bursalı çocuklar ücretsiz olarak bu eğlenceli etkinlik sayesinde sosyal etkileşim fırsatı buldu. Etkinlik aynı zamanda çocukların kültürel ve sosyal gelişimine katkı sağlamak amacıyla Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilmiş ve ailelerden de olumlu geri dönüşler almıştır.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ”Hayrimatör” filminin ilk gösteriminde Bursalı çocuklarla bir araya gelerek heyecanlarını paylaştı. Aktaş, film hakkında bilgi verirken, filmin Tayyare Kültür Merkezi’nde 6 farklı günde 12 seans halinde gösterime sunulacağını açıkladı. Ayrıca, hafta içi okullarda öğrencilere, hafta sonu ise halka açık ve ücretsiz olarak gösterilecek olan film TRT Çocuk kanalında yayınlanan Rafadan Tayfa çizgi dizisinden uyarlanmıştır. Başkan Aktaş ayrıca, ramazan ayı boyunca ilçelerde Grup Rafadan tiyatro gösterilerinin devam edeceğini de belirtti.

Bursa Milletvekili Mustafa Varank, etkinlikteki önemine vurgu yaparak, çocuklar için sinema etkinliklerinin düzenlenmesine olanak sağlayan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a teşekkürlerini iletti. Varank, yerel yönetimlerin aileler, gençler, çocuklar ve yaşlılarla yakından ilgilenerek onların yaşamını iyileştirmeye çalıştığını belirtti. Etkinlik sonunda tüm çocuklara günün anısına etkinlik kitabı, rafadan tayfa rozetleri ve şekerlemeler hediye edildi.

Birbirinden eğlenceli sahnelerle dolu olan ”Hayrimatör” filmi, Bursalı çocuklar tarafından büyük ilgi gördü. Bursa’nın sosyal ve kültürel hayatına katkı sunan bu tür etkinliklerin devam etmesi ve çocukların gelişimine destek olması önemlidir. Bursalı çocukların sinema keyfi yaşamasını sağlayan bu etkinlik, aileler ve çocuklar tarafından memnuniyetle karşılanmış ve desteklenmiştir. Alinur Aktaş ve Mustafa Varank gibi yöneticilerin çocukların mutluluğu ve eğitimi için verdikleri destek takdirle karşılanmıştır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bursa Milletvekili ve Belediye Başkanı, Bursalı Çocukları Sinemada Buluşturdu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!