G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.153.694,94

Burdur’da Cinayet Davası: Sanık, Anlattığı Olayı Kabul Etmedi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçen yıl 30 Ekim’de Menderes Mahallesi Kemal Solmaz Caddesi’ndeki 2 katlı müstakil eve giderek, Bayram Sertcan’ı bıçakla öldürüp, eşi Zehra Sertcan’ı yaralayan Ayhan Ulu hakkında ‘Kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu, ‘Yağma’dan 15 yıla, ‘Kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Burdur Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki davanın ilk duruşması görüldü. Duruşmada tutuklu sanık Ayhan Ulu, Zehra-Bayram Sertcan çiftinin çocukları Arzu Özçoban ve Serdar Sertcan ile taraf avukatları hazır bulundu. Sertcan çiftinin çocukları, sanığın cezalandırılmasını talep etti.

Sanık Ayhan Ulu, emniyetteki ifadelerini reddederek mahkemede iddiaları doğruladı. Bayram amcanın davetiyle evlerine gittiğini ve Zehra teyzenin kendisine hakaret ettiğini söyleyen Ulu, olayın seyrini anlattı. Ulu, karakolda polislerin kendisine az ceza alması için samimi itiraflarda bulunması gerektiğini söyledikleri için ifade verdiğini belirtti.

Ayhan Ulu’nun avukatı, müvekkilinin akıl sağlığının yerinde olmadığını iddia ederek rapor alınmasını talep etti. Mahkeme heyeti, Ulu’nun tutukluluğunun devamına ve akıl sağlığının incelenmesi için tam donanımlı bir hastaneye sevkinin yapılmasına karar verdi.

Adliye çıkışında Ulu’nun yakınları ile Sertcan çiftinin yakınları arasında gerginlik yaşandı ancak polis müdahale etti. Sertcan ailesinin avukatı, suçu kabul ettiği için sanığın aklını sorguladıklarını ve adaletin tecelli edeceğine inandıklarını söyledi. Sertcan çiftinin kızı Arzu Özçoban ise ailenin yaşadığı acıya vurgu yaparak en ağır cezayı almasını diledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Burdur’da Cinayet Davası: Sanık, Anlattığı Olayı Kabul Etmedi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!