G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,11
CNY4,84
GBP45,47
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,81
GR. ALTIN2.876,49
BTC2.150.972,24

Bülent Kuşoğlu: “Kılıçdaroğlu Yeniden CHP Genel Başkanı Olacak mı?”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bülent Kuşoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP liderliği döneminde Genel Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan isimdir. Kuşoğlu, Hürriyet Gazetesi muhabiri Hande Fırat’a önemli açıklamalarda bulundu. Gündemdeki siyasi konular hakkında görüşlerini paylaşan Kuşoğlu, Kılıçdaroğlu’nun geleceğiyle ilgili merak edilen soruları yanıtladı.

Kuşoğlu’nun yaptığı açıklamalar arasında, Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP Genel Başkanlığına tekrar aday olup olmayacağı ya da yeni bir siyasi parti kurup kurmayacağı gibi konular da yer aldı. Kuşoğlu, Kılıçdaroğlu’nun uzun yıllar devlette, siyasette ve bürokraside görev almış bir isim olduğunu belirterek, aktif siyaset yapmasa da siyasete karşı sorumluluk hissettiğini ifade etti. Ancak Kuşoğlu, Kılıçdaroğlu’nun CHP başkanlığına geçmek zorunda olmadığını ve yeni bir siyasi parti kurmayacağını düşündüğünü ifade etti.

Kuşoğlu’nun açıklamalarında öne çıkan bir diğer konu da, Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile düzenli olarak görüştüğünü ve destek olduğunu belirtti. Kuşoğlu, Kılıçdaroğlu’nun yeni bir parti için siyasette ya da toplumda bir boşluk olmadığını düşündüğünü ve bu yüzden yeni bir parti kurmayacağını ifade etti.

Kuşoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu’nun mevcut yönetimin başarısız olması durumunda ve kendisine ihtiyaç duyulması halinde CHP Genel Başkanlığına aday olabileceğini belirtti. Ancak Kuşoğlu, Kılıçdaroğlu’nun Ekrem İmamoğlu’na karşı kırgın olduğunu ancak yine de destek olacağını ifade etti. Ayrıca Mansur Yavaş’a karşı bir kırgınlık olmadığını belirten Kuşoğlu, Mansur Yavaş’ın seçimden sonra kendisini ziyaret ettiğini ve aralarında herhangi bir sorun olmadığını vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bülent Kuşoğlu: “Kılıçdaroğlu Yeniden CHP Genel Başkanı Olacak mı?”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!