G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.161.037,61

Bolu’da Rüzgarın Etkisi: Ağaç Otobüs Durağını Paramparça Etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bolu’da yaşanan şiddetli rüzgar nedeniyle, Gölyüzü Mahallesi İzzet Baysal Caddesi üzerinde bulunan bir otobüs durağının üzerine devrilen büyük bir ağaç, durağı paramparça etti. Şans eseri olay sırasında herhangi biri zarar görmedi ve faciadan dönüldü. Vatandaşların durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen Bolu Belediyesi ekipleri, gerekli önlemleri aldılar.

Rüzgarın etkisiyle şehir genelinde birçok noktada ağaçlar devrildi ve evlerin çatıları hasar gördü. Bolu halkı, gün boyunca rüzgarın şiddetine maruz kaldı ve yaşanan olumsuzluklar nedeniyle endişeli anlar yaşadı. Yetkililer, vatandaşların can ve mal güvenliği için gerekli önlemleri almaya devam ediyor.

Olayın ardından Gölyüzü Mahallesi İzzet Baysal Caddesi üzerindeki hasarlı otobüs durağına, Bolu Belediyesi ekipleri müdahale etti. Ağacın durağa verdiği zararın boyutu büyük olduğu için ekipler uzun süre çalışmak zorunda kaldılar. Bölgedeki diğer ağaçlarda da olabilecek potansiyel risklere karşı önlem alınması için vatandaşların uyarılması gerektiği belirtildi.

Şehrin birçok noktasında yaşanan benzeri olaylar, rüzgarın etkisini gözler önüne serdi. Bolu’da son zamanlarda yaşanan hava koşulları, belediye ekiplerinin sürekli hazır halde olmalarını gerektiriyor. Vatandaşlar da bu tip doğal afetler karşısında duyarlı olmalı ve yetkililerin uyarılarını dikkate almalıdırlar.

Bolu Belediyesi yetkilileri, rüzgarın etkisinin devam ettiği bölgelerde vatandaşlara uyarılarda bulunarak, gerekli tedbirleri almaları konusunda çağrıda bulundular. Oluşabilecek olumsuz durumlara karşı herkesin hazırlıklı olması ve can güvenliğine önem verilmesi gerektiği vurgulandı. Şehir genelinde oluşan hasarın en kısa sürede giderilmesi için ekiplerin çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bolu’da Rüzgarın Etkisi: Ağaç Otobüs Durağını Paramparça Etti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!