G-QXXHXL9JW0
USD34,00
EURO38,05
CNY4,81
GBP45,26
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,83
GR. ALTIN2.827,59
BTC2.149.708,90

Bolu Belediye Başkanı Özcan: “Ceza yiyip teşekkür edenler oluyor, muazzam kızdılar”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bolu Belediyesi, çevreyi kirletenlere yönelik yeni bir ceza uygulaması başlattı. Zabıta ekipleri, sigara izmariti atan ve çöp bırakan vatandaşlara toplamda 5 milyon 297 bin 463 TL para cezası kesti. Belediye Başkanı Tanju Özcan, diğer CHP’li belediye başkanlarının kendisini şikayet ettiğini ve genel başkana şikayet ettiklerini ifade etti. Özcan, yaptıkları uygulamanın mevcut kanunlara dayandığını belirtti.

Özcan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın CHP’li belediyelere yaptığı eleştirilere destek verdi. İstanbul ziyareti sonrası belediyelerin çevre konusundaki ihmallerini gözlemlediğini ve Erdoğan’ın eleştirilerinin yerinde olduğunu dile getirdi. Özcan, “Bir sene bu baskı devam ederse kimse çöp atmaz hale gelecek. Bu ciddi bir değişim sağlayacak” dedi. İstanbul’da yaşanan çevre kirliliğine dikkat çeken Özcan, her kesimden izmarit ve çöp yığınlarıyla karşılaştığını vurguladı.

Özcan, belediyenin aldığı kararın mevcut yasalara uygun olduğunu vurgulayarak, sadece kanunları uyguladıklarını söyledi. Tütün ve tütün ürünleriyle mücadeledeki cezaların ve çevre kanunundaki cezaların uygulandığını belirtti. Özcan, belediyenin herkesin sağlıklı bir çevrede yaşaması için çaba gösterdiğini açıkladı. Belediyenin aldığı bu kararların toplumun bilinçlenmesine katkı sağlayacağını ifade etti.

Bolu Belediyesi’nin çevre konusundaki hassasiyeti ve aldığı ceza kararları, çevre bilincinin artması ve şehir temizliğinin sağlanmasına katkı sağlayacak gibi görünüyor. Tanju Özcan, yaptıkları uygulamaların mevcut yasalara dayandığını ve herkesin sağlıklı bir çevrede yaşaması için gayret ettiklerini vurguladı. Özcan’ın açıklamaları, belediyenin çevre konusundaki ciddiyetini ve halkın bilinçlenmesi için attığı adımları gözler önüne seriyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bolu Belediye Başkanı Özcan: “Ceza yiyip teşekkür edenler oluyor, muazzam kızdılar”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!