G-QXXHXL9JW0
USD34,14
EURO37,99
CNY4,85
GBP45,71
EURO/USD1,11
BIST9.887,75
Petrol73,56
GR. ALTIN2.886,45
BTC2.165.079,45

Bodrum’da Dalış Tutkunlarını Ekrana Kilitleyen Su Altı Macerası

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muğla’nın Bodrum ilçesi, zengin su altı dünyasıyla dalış tutkunlarına eğlenceli anlar sunuyor. Eşsiz doğası ve tarihi zenginlikleriyle dikkat çeken turistik ilçe, su altı zenginliğiyle de ilgi çekiyor. Dalış tutkunları farklı noktalarda berrak denizlerin ve canlıların keyfini çıkarıyor.

Su altı dünyasını gözlemlemek isteyenler, koylardan başlayan dalışların yanı sıra küçük ve büyük resiflere dalış tekneleri ile ulaşıyor. Yeşil ve mavinin buluştuğu koylarda berrak sularda dalış yapan profesyoneller ve amatörler, balıklarla yüzerek eşsiz bir deneyim yaşıyor.

Dalış eğitmeni Tolga Dokumacı, Bodrum’un canlı dalış noktalarına sahip olduğunu belirtiyor. Türkiye’nin en canlı dalış noktalarından biri olan Bodrum, yerli ve yabancı dalış tutkunları tarafından tercih ediliyor. Dokumacı, su altı zenginlikleri sayesinde her mevsim yoğun ilgi gördüğünü açıklıyor.

Tatilci Melih Sarıgül, ilk kez Bodrum’da dalış yaptığını ve bu deneyimi herkese tavsiye ettiğini belirtiyor. Otuz metre derinliğe kadar dalış yaptıklarını ve suyun altının çok berrak olduğunu, çeşitli balıklar gördüklerini vurguluyor. İlçede yaşayan Yaşar Üçoğlu ise balıklarla yüzmekten keyif aldığını dile getiriyor.

Üçoğlu, su altındaki ilk dalışını gerçekleştirdiğini ve yaklaşık 25 dakika suyun altında keyifli zaman geçirdiğini belirtiyor. Derinlere inmeden balıkları görebildiğini aktarıyor. Bodrum’un su altı dünyasının keşfedilmesi ve bu zenginliklerin paylaşılması için hem yerli hem yabancı turistlerin ilçeyi ziyaret etmeye devam edeceği öngörülüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bodrum’da Dalış Tutkunlarını Ekrana Kilitleyen Su Altı Macerası

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!