G-QXXHXL9JW0
USD34,29
EURO37,16
CNY4,81
GBP44,48
EURO/USD1,08
BIST8.872,85
Petrol74,70
GR. ALTIN3.008,32
BTC2.316.241,53

Bir Telefonla Değişen Kader: Taksici Murat Arslan’ın Trajik Hikayesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

T24 internet sitesinde Tolga Şardan’ın edindiği bilgilere göre, geçtiğimiz saldırıda hayatını kaybeden taksicinin kaderinin bir telefon görüşmesi ile değiştiği ortaya çıktı. Şardan’ın aktardıklarına göre, saldırıyı gerçekleştiren iki terörist, eylemlerinden bir gün önce TUSAŞ’ın G1 kapısında keşif yaptı.

Öğrenilen bilgilere göre, teröristler keşif yaptıkları gün bir taksi durağına gidip yanlarında çanta ya da herhangi bir yük taşımadan G1 kapısına yönelip geri döndüler. Bu süreçte, ilk taksicinin telefon numarasını alarak, saldırı günü tekrar iletişime geçmek için hazırlık yaptılar.

Saldırı gerçekleştirildiği gün, teröristler aynı taksiciyle iletişim kurmak için telefon numarasını aradılar; ancak taksici telefonu açmadı. Alternatif bir yol kalmayınca, karşısındaki taksi durağına geçerek Murat Arslan isimli taksicinin aracına bindi.

O gün, hiçbir şeye dair bir endişesi olmayan Arslan, aldığı iki yolcunun ölümcül bir eylem planladığını bilmiyordu. Teröristler, yolda Arslan’ı vurarak, beraberlerindeki silah ve mühimmatla saldırıyı gerçekleştirdiler.

Murat Arslan, kardeşiyle birlikte taksicilik yaparak geçimini sağlayan bir emekçiydi. O sabah, meslektaşının telefonunun açılmaması nedeniyle iki teröristle karşılaşan Arslan, tarihin en trajik terör olaylarının birinin kurbanı oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bir Telefonla Değişen Kader: Taksici Murat Arslan’ın Trajik Hikayesi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!