G-QXXHXL9JW0
USD34,07
EURO37,96
CNY4,81
GBP45,28
EURO/USD1,11
BIST9.774,49
Petrol72,81
GR. ALTIN2.803,07
BTC2.067.649,74

Bilal Erdoğan: “Türkiye’deki mültecilerin suç oranları, suç türleri kendi vatandaşlarımızdan daha düşük!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, bir etkinlikte gençlerle buluştuğu sırada çarpıcı açıklamalarda bulundu. Türkiye’deki mültecilerin suç oranlarının ve suç türlerinin, Türk vatandaşlarından daha düşük olduğunu belirtti ve bu konuda dikkat çeken bir perspektif sundu. Aynı etkinlikte EYT kararı hakkında da konuşan Bilal Erdoğan, bu konuda endişelerini dile getirdi ve yaşanan durumu ‘felaket’ olarak nitelendirdi.

Bilal Erdoğan kendisini bir ekonomist olarak tanımlayarak, gençlerin EYT konusunda aldatıldığını düşündüğünü belirtti. Kendisinin de EYT’ye hak kazandığını ancak buna karşı olduğunu ifade eden Erdoğan, konuşmasında 42-45 yaş aralığındakilerin erken emekli olduğunu ve bu durumun maliyetinin kim tarafından karşılanacağının önemli olduğunu vurguladı. Gençlere yönelik bu durumu “kandırıldık mı? Kandırıldık” şeklinde özetledi ve EYT konusunu büyük bir felaket olarak gördüğünü dile getirdi.

Erdoğan, EYT konusundaki endişelerinin sebeplerini açıklarken, kirli muhalefet anlayışının ve popülizmin bu durumu tetiklemesinden bahsetti. EYT’nin doğru bir yaklaşım olmadığını savunan Erdoğan, gençlerin daha iyi bir çözüm önerisi getirmeleri ve alternatifler üretmeleri gerektiğini belirtti. Oluşan durumun sürdürülebilir olmadığını ve uzun vadede sorunlara yol açabileceğini söyleyen Erdoğan, gençlerin bakış açılarını değiştirmeleri gerektiğini vurguladı.

Bilal Erdoğan’ın gençlerle yaptığı bu buluşmada, Türkiye’deki mülteci sorunundan EYT konusuna kadar çeşitli konulara değindiği görüldü. EYT konusunda yaşanan endişelerini ve mülteciler konusundaki perspektifini gençlerle paylaşırken, gelecek nesillerin daha sorumlu ve alternatif çözümler üreten bireyler olmaları gerektiği üzerinde durdu. Erdoğan’ın açıklamaları, gençler arasında tartışma ve düşünceye sevk edecek nitelikteydi ve toplumsal konulara farklı bir bakış açısı getirmeyi amaçlıyordu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bilal Erdoğan: “Türkiye’deki mültecilerin suç oranları, suç türleri kendi vatandaşlarımızdan daha düşük!”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!