G-QXXHXL9JW0
USD34,17
EURO38,20
CNY4,87
GBP45,81
EURO/USD1,12
BIST9.777,46
Petrol71,79
GR. ALTIN2.925,24
BTC2.234.624,07

Beykoz’da düğün konvoyu çılgınlığı! Çakarlı araçlarla yolu kapattılar ve drift attılar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beykoz ilçesinde düğün konvoyuyla seyir halindeki gruplar, geçtiğimiz gün akşam saatlerinde Kavacık Mahallesi’nde yolu kapatıp drift yaparak tehlikeli bir şekilde ilerledi. Yeni evlenecek çift için bir araya gelen şahıslar, çakarlı araçlarla konvoy oluşturdu ve otoyolu kapattı. Konvoydaki araçlar seyir halindeyken diğer sürücüleri tehlikeye atarak drift attı, ayrıca motosikletli kişiler de motosiklet üzerinde tehlikeli hareketler sergiledi. Bu tehlikeli yolculuk anları diğer sürücüler tarafından cep telefonu kamerasına kaydedildi.

Olayın yaşandığı bölge olan Beykoz, İstanbul’un popüler bölgelerinden biri olmasına rağmen bu tarz tehlikeli ve yasa dışı davranışlarla sık sık gündeme gelmektedir. Bu tür olaylar, hem trafik güvenliğini tehlikeye atmakta hem de halkın huzurunu bozmaktadır. Yapılan drift ve tehlikeli sürüşler sadece o an bulunan kişileri değil, çevredeki insanların ve araçların güvenliğini de tehlikeye atmaktadır.

Yakın zamanda yaşanan bu olay, güvenlik güçlerinin daha fazla denetim yapmasını ve yasa dışı etkinliklere karşı daha sıkı önlemler almasını gündeme getirmiştir. Özellikle düğün konvoyları ve benzer etkinliklerde yaşanan bu tür tehlikeli davranışlar, toplumda ciddi bir infial ve tepki yaratmaktadır. Trafik kurallarına uymayan, başkalarının haklarına saygı göstermeyen kişilerin caydırıcı cezalarla karşılaşması gerekmektedir.

Güvenlik güçleri, konvoyların ve benzer organizasyonların yapılacağı günlerde önceden gerekli önlemleri alarak bu tür olayların önüne geçmeye çalışmalıdır. Aksi halde, hem trafik güvenliği hem de halkın güvenliği büyük risk altında kalacaktır. Bu tür tehlikeli ve yasa dışı davranışlara karşı toplumun da duyarlı olması ve Benzer durumlarda yetkililere bildirimde bulunarak sorumluların gereken cezayı almasını sağlaması gerekmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Beykoz’da düğün konvoyu çılgınlığı! Çakarlı araçlarla yolu kapattılar ve drift attılar!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!