G-QXXHXL9JW0
USD34,22
EURO37,91
CNY4,87
GBP45,52
EURO/USD1,11
BIST9.240,64
Petrol75,41
GR. ALTIN2.904,03
BTC2.108.680,34

Beşiktaşlı Kaleci Ersin Destanoğlu: “Serdar Hoca, Kulübün DNA’sını Çok İyi Bilir”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş, Süper Lig’in 33. haftasında Ankaragücü ile karşılaştı ve 2-0 galip gelerek 3 puan kazandı. Maç sonrasında Beşiktaşlı kaleci Ersin Destanoğlu, yaptığı açıklamalarda takımın performansı hakkında konuştu. Destanoğlu, takım olarak daha iyi sonuçlar almak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Taraftarların beklentilerini karşılayarak galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını belirtti. Serdar hoca ile iç sahadaki moral ve motivasyonu sahaya yansıtarak kazandıkları için memnun olduklarını dile getirdi.

Ersin Destanoğlu, Serdar hoca ile takımın içinde yaşanan değişiklikleri ve hocanın oyuncularla ilişkisini değerlendirdi. Destanoğlu, Santos hocaya teşekkür ederek Serdar hocanın kulübün DNA’sını çok iyi bilen, altyapıdan gelen ve oyuncularla iyi diyalog halinde olan bir hoca olduğunu söyledi. Serdar hocanın, takıma ne yapmaları gerektiği konusunda yol gösterdiğini ve oyuncuları sahaya motive ettiğini belirtti. Oyuncular olarak Serdar hocanın liderliği altında sahaya çıkıp oynadıklarını ifade etti.

Beşiktaşlı kaleci Ersin Destanoğlu’nun, Ankaragücü maçının ardından yaptığı açıklamalarda, takımın performansından ve Serdar hoca ile yaşanan değişikliklerden bahsettiği görülmektedir. Destanoğlu, takımın daha iyi sonuçlar almak için motive olduklarını ve taraftarların beklentilerini karşılamak için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı. Ayrıca, Serdar hocanın takıma verdiği destek ve yol göstericiliğin önemine değindi. Takımın iç dinamiklerini ve Serdar hocanın liderliğini öven Destanoğlu, galibiyetin takımın morali için önemli olduğunu belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Beşiktaşlı Kaleci Ersin Destanoğlu: “Serdar Hoca, Kulübün DNA’sını Çok İyi Bilir”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!