G-QXXHXL9JW0
USD34,19
EURO38,09
CNY4,88
GBP45,78
EURO/USD1,11
BIST9.665,78
Petrol71,85
GR. ALTIN2.898,35
BTC2.173.733,50

Beşiktaşlı Cher Ndour: “Şampiyonluk için Ümitliyiz”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaşlı futbolcu Cher Ndour, Süper Lig’in 7. haftasında deplasmanda Kayserispor’u 3-0 mağlup ettikleri maçın ardından şampiyonluk için umutlu olduklarını belirtti. Ndour, takımın zor bir karşılaşmadan galip ayrılmasının ardından yaptığı açıklamada, takım olarak verilen kötü tepkiye iyi bir cevap verdiklerini söyledi. Türkiye ligi maçlarının genelinde zorlu bir rekabet olduğunu vurgulayan Ndour, Kayserispor maçında iyi bir galibiyet aldıklarını ve bundan sonraki maçlara odaklanacaklarını dile getirdi. Avrupa Ligi’nde Frankfurt ile oynayacakları maç için de aynı reaksiyonu beklediklerini ifade etti. Ndour, takım için her zaman hazır olduğunu ve hocanın kararlarına saygı gösterdiğini belirtti.

Cher Ndour, Beşiktaş’ın ligde farkını göstermek istediklerini de belirtti. Rekabetçi bir ligde mücadele ettiklerini ve forma rekabetinin olduğunu ancak bu rekabetin çok sağlam ve tatlı olduğunu söyledi. Takım arkadaşlarını sevdiğini ve iyi bir atmosferde çalıştıklarını vurgulayan Ndour, hocalarının taktiklerine uygun performans sergilemeye çalıştıklarını kaydetti. Tek amaçlarının Beşiktaş’a faydalı olmak olduğunu ifade eden futbolcu, taraftarın maçtaki rolüne de dikkat çekti. 4-0 gibi kötü bir skorla deplasmana gittiklerini ancak taraftarın desteğiyle galibiyeti aldıklarını belirten Ndour, taraftara teşekkür etti.

Kayserispor maçının ardından yapılan açıklamalar Demirören Haber Ajansı (DHA) tarafından derlenmiştir. Editör tarafından hazırlanan yazıda, Beşiktaşlı futbolcu Ndour’un maç sonrası duygu ve düşüncelerine yer verilmiştir. Maçın zorluğuna ve önümüzdeki hedeflere odaklanan Cher Ndour, takımın şampiyonluk hedefi için mücadele ettiğini belirtmiştir. Beşiktaşlı futbolcu, takımın başarısı için her zaman hazır olduğunu, takım arkadaşlarıyla uyumlu bir şekilde çalıştığını ve taraftarın desteğinin önemini vurgulamıştır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Beşiktaşlı Cher Ndour: “Şampiyonluk için Ümitliyiz”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!