G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,06
CNY4,81
GBP45,38
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,85
GR. ALTIN2.834,24
BTC2.143.973,21

Beşiktaş, Yeni Sezon İçin Radikal Kararlar Alıyor: Yabancı Oyuncu Sayısı Azalacak!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş, Süper Lig’de bu sezon şampiyonluktan uzak kalarak hedeflerinden uzaklaşmış olsa da, önümüzdeki sezon için yeni bir kadro planlaması yapmaya başladı. Teknik Direktör Fernando Santos, gelecek sezonun planlamasını yavaş yavaş yapmaya başladı. Santos’un öncelikli hedefi, tecrübeli ve potansiyelli isimleri bir araya getirerek orta vadede başarılı olabilecek bir takım oluşturmak.

Bu doğrultuda, Beşiktaş kulübünde bulunan 18 yabancı oyuncudan 10 tanesi ile yollar ayrılacak. Yerlerine ise 4 nokta atışı transfer yapılması hedefleniyor. Santos, takımdaki yabancı oyuncu sayısını azaltarak kalan oyuncuların kalitesini artırmayı amaçlıyor. Daha sonra ise yerli oyuncuların durumu ele alınacak. Santos, hangi yerli oyuncuların takımda kalmasını istediğini yönetimle paylaşacak ve gerektiğinde yerli oyuncu havuzundan takıma takviye yapılacak.

Başarılı hoca, altyapıya da önem veriyor. Bu sezon genç oyuncuların forma şansı bulduğu Beşiktaş’ta Santos, altyapıdaki genç oyuncuların kalitesinden memnun. Gelecek sezon için genç oyuncuların da kadroya entegre edilmesi planlanıyor. Santos, genç oyunculara gelecek sezon kendilerini gösterme fırsatı vererek, performanslarının gelecekteki kariyerlerini şekillendireceğini ve takım için önemli bir değer olabileceklerini belirtti.

Beşiktaş’ın gelecek sezon planlaması 3 aşamada gerçekleşecek. İlk olarak, yabancı oyuncu sayısı azaltılacak ve takımdaki yabancı oyuncuların kalitesi artırılacak. Ardından, yerli oyuncuların durumu değerlendirilecek ve gerektiğinde yerli oyuncu havuzundan takıma destek olunacak. Son olarak, altyapıdaki genç oyuncular takıma kazandırılarak geleceğe yönelik bir yapı oluşturulacak.

Beşiktaş, yeni sezon için planlamasını yaparken hem deneyimli oyuncuları hem de genç yetenekleri bir araya getirerek, başarılı bir takım oluşturma hedefinde. Teknik Direktör Santos’un önderliğinde, kulüp gelecek sezon için önemli adımlar atmaya hazırlanıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Beşiktaş, Yeni Sezon İçin Radikal Kararlar Alıyor: Yabancı Oyuncu Sayısı Azalacak!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!