G-QXXHXL9JW0
USD34,09
EURO38,07
CNY4,84
GBP45,38
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,71
GR. ALTIN2.842,46
BTC2.174.454,44

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: “Gökhan İnler, locası nedeniyle icraya veriyor!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş’ın başkanı Hasan Arat, siyah-beyazlı kulübün divan kurulu toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Hilton Bosphorus Otel’de gerçekleşen toplantıda 2024 yılının 1. olağan divan kurulu toplantısında konuşan Arat, 121. yılını kutlarken, göreve geldikleri süre içinde yaptıklarını sunumlarla destekledi. 95 günlük görev süresinde pek çok değişikliğe imza attıklarını belirten Arat, camia olarak Beşiktaş’ın değerlerini korumak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Beşiktaş’ın 23 yıldır değerlerini kaybettiğini belirten Arat, bu durumun sona ermesi gerektiğini vurguladı.

Hasan Arat, kulübün mali açısından faizlerin en büyük gider olduğunu açıklarken yeni kaynaklar üretilmesi gerektiğini belirtti. Bankalar Birliği anlaşmasına göre kulübün yeni bir kredi alamadığını söyleyen Arat, ekonomik koşulların iyileşmesiyle bu durumun azalacağını dile getirdi. Ardından, CAS davaları hakkında konuşan Arat, takımın bu davalarda cezalar ödemek zorunda kaldığını aktardı. Transfer politikasını düzelttiklerini belirten Arat, menajerlere olan borçlarını ödemek üzere çalışmalara başladıklarını açıkladı.

Siyah-beyazlı kulübün değerli genç futbolcusu Semih Kılıçsoy’un özverili bir şekilde kulübüne hizmet ettiğini vurgulayan Başkan Arat, Semih’in takdir edilesi bir duruşa sahip olduğunu ifade etti. Yönetimin aldığı kararlarla takımın maliyetini düşürdüklerini dile getiren Arat, ana iskeletin oluşturulduğunu ve bundan sonra gelişmeye devam edeceklerini belirtti. TFF ile ilişkilere de değinen Arat, kulübün haklarını her zaman savunacaklarını ve Beşiktaş’ın hakkını aramaya devam edeceklerini söyledi.

Divan kurulu toplantısında Beşiktaş Stadyumu’nun çatı inşaatı hakkında da konuşan Arat, çatının istenilen kalitede olmadığını ve bu konuda gerekli adımların atılacağını ifade etti. Gayrimenkul zengini bir kulüp olduklarını söyleyen Arat, kulübe ait olan mülklerin geri alınması gerektiğini aktardı. Sicil kuruluyla ilgili yaşanan sıkıntıları dile getirerek bu konuda disiplin kuruluna başvuracaklarını açıklayan Arat, Galatasaray’a yapılan göndermelerle konuşmasını sonlandırdı. Beşiktaş’ın başkanı, futbolcu Gökhan İnler’in kulübe icra davası açtığını duyurarak, kulübün yaşadığı mali sıkıntıları ve transfer politikasındaki değişiklikleri detaylı bir şekilde aktardı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: “Gökhan İnler, locası nedeniyle icraya veriyor!”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!