G-QXXHXL9JW0
USD34,22
EURO37,88
CNY4,88
GBP45,49
EURO/USD1,11
BIST9.202,67
Petrol75,64
GR. ALTIN2.917,75
BTC2.087.943,21

Belediye Başkanının Eşi Protesto Eyleminde: “Ben de Seni Protesto Ediyorum, Eve Geç Geleceğim”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’da bulunan belediye meclisinde protesto gösterisi yapan eşine, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Ben de seni protesto ediyorum. Eve geç geleceğim” dedi. Milliyet gazetesine konuşan eşi Meral Özcan ise evde patronun kendisi olduğunu belirtti ve Tanju Özcan’ın her zamanki saatte geldiğini söyledi.

Gölcük Tabiat Parkı’ndaki çam ormanları arasına yapılan bungalov evlerin doğaya zarar vereceği gerekçesiyle açılan davalar Danıştay tarafından onaylandı. Projenin tekrar onaylanmasıyla bungalovların kiralama hakkı Bolu Belediyesi’ne geçerken, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın eşi Meral Özcan da Gölcük Platformu üyeleriyle birlikte belediyeyi protesto etti.

Meral Özcan, Tanju Özcan’ın aslında Gölcük Platformu’nun kurucularından biri olduğunu ve daha önce bungalovların doğaya zarar vereceği gerekçesiyle davalar açtığını anlattı. Danıştay’ın kararıyla kiralama hakkının belediyeye geçtiğini belirten Özcan, başkanın projeye karşı çıkmasına rağmen Boluspor’a gelir sağlayacak bir tesis olması nedeniyle ikilemde kaldığını söyledi. Eyleme katılacağını eşine söylediğini de açıklayan Özcan, Tanju Özcan’ın eve her zamanki saatte geldiğini ve evde patron olduğunu vurguladı.

Özcan’ın açıklamaları üzerine Meral Özcan’a ulaşıldı. Özcan, Tanju Özcan’ın platformunun bir kurucu üyesi olduğunu ve daha önce bungalovlara karşı çıktığını belirtti. Projenin tekrar onaylanmasıyla kiralama hakkının belediyeye geçtiğini ifade eden Özcan, Boluspor’a gelir sağlayacak olmasının belediye başkanını zor durumda bıraktığını söyledi. Eyleme gideceğini eşine haber verdiğini belirten Özcan, Tanju Özcan’ın eve her zamanki saatte geldiğini ve evde patron olduğunu dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Belediye Başkanının Eşi Protesto Eyleminde: “Ben de Seni Protesto Ediyorum, Eve Geç Geleceğim”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!