G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,13
CNY4,84
GBP45,47
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,61
GR. ALTIN2.872,69
BTC2.148.811,47

BBP Lideri Mustafa Destici Emeklilere 10 bin TL İkramiye Talebinde Bulundu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BBP lideri Mustafa Destici, emeklilere verilecek bayram ikramiyesinin yetersiz olduğunu belirtti. 3 bin TL olan ikramiyenin enflasyonla birlikte en az 5 bin TL olması gerektiğini ve bu rakamın ramazan ayı için 5 bin TL olması gerektiğini savundu. Ayrıca Kurban Bayramı için de ikramiyenin en az 10 bin TL olması gerektiğini önerdi ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e seslenerek emeklilerin haklarının verilmesi gerektiğini belirtti.

Destici, Bolu’nun Gerede ilçesinde düzenlenen iftar yemeğinde konuşarak Cumhur İttifakı’nın 15 Temmuz hain darbe gecesi kurulduğunu belirtti. 2017 referandumundan bu yana birlikte olduklarını ve başarılı olduklarını söyleyen Destici, şu an 3 partili bir ittifak olduklarını ve büyükşehir belediyelerinde iş birliği yaptıklarını açıkladı. Ayrıca, yerel seçimlerde de güçlü olduklarını ve Cumhur İttifakı’nın adaylarıyla seçimlere katıldıklarını belirtti.

Emeklilere verilen ikramiyenin yetersiz olduğunu belirten Destici, emekli memurların toplu sözleşmeye dahil edilmesi gerektiğini ifade etti. 2020 yılında yapılan zam oranlarının yetersiz olduğunu savunan Destici, en düşük emekli maaşının asgari ücret seviyesine yükseltilmesi gerektiğini dile getirdi. Ramazan ve Kurban Bayramı için verilen ikramiyelerin arttırılması gerektiğini belirten Destici, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e seslenerek emeklilerin haklarının verilmesi gerektiğini vurguladı.

Sonuç olarak, Mustafa Destici’nin emeklilere verilen bayram ikramiyesinin yeterli olmadığını ifade ettiği konuşması ve önerileriyle ilgili olarak, hükümetin emeklilerin haklarını daha iyi koruması ve bayram ikramiyelerini arttırması gerektiği vurgulanmaktadır. Cumhur İttifakı’nın birlikte kazandığı başarılar ve gelecek planları da Destici’nin konuşmasında önemli bir yer tutmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
BBP Lideri Mustafa Destici Emeklilere 10 bin TL İkramiye Talebinde Bulundu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!