G-QXXHXL9JW0
USD34,28
EURO37,47
CNY4,84
GBP44,78
EURO/USD1,09
BIST8.964,10
Petrol79,06
GR. ALTIN2.904,50
BTC2.070.521,51

BBP Genel Başkanı Destici, CHP’yi Ziyaret Sonrası Özgür Özel’in Açıklamalarını Değerlendirdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Eskişehir’in Günyüzü ilçesinde bulunan Gecek Selçuklu Camisi’nde bayram namazını kıldı ve vatandaşlarla bayramlaştı. Basın mensuplarına açıklamalarda da bulunan Destici, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın CHP’yi ziyareti sonrası Özgür Özel’in açıklamalarını değerlendirdi.

Siyasetteki ‘yumuşama’ sürecine değinen Destici, “Yerel seçimlerden sonra siyasette yumuşama havasının oluşmasında, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın büyük katkıları olduğunu düşünüyorum. Türkiye’nin genelinde büyük memnuniyetle karşılanan bir durumdu. Temel problemleri çözmek için birlik, beraberlik ve kardeşlik gerekiyor. Ortak çalışmaya ihtiyaç var ve bu atmosferin ilk yansımalarını gördük” şeklinde konuştu.

Özgür Özel’in ‘suç ortağı’ söylemini hata olarak değerlendiren Destici, “Özgür Özel’in son açıklaması, yumuşama havasına uygun değil. Nezaket kurallarına uygun değil ve ‘suç ortağı’ nitelemesini doğru bulmuyorum. Ortada suç veya suçlu yok. Bu sözleri bir dil sürçmesi veya ani bir siyasi heyecanla söylenmiş bir ifade olarak görüyorum. Umarım düzeltilir ve siyasetteki yumuşama devam eder” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
BBP Genel Başkanı Destici, CHP’yi Ziyaret Sonrası Özgür Özel’in Açıklamalarını Değerlendirdi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!