G-QXXHXL9JW0
USD34,16
EURO38,17
CNY4,88
GBP45,72
EURO/USD1,12
BIST9.777,46
Petrol71,54
GR. ALTIN2.918,51
BTC2.244.612,83

Bayramın İlk Günü Kanlı Yol Kazaları! Bir Kişi Hayatını Kaybetti, 11 Kişi Yaralandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlk kaza, Mardin iline bağlı Bakmaç ve Keş Kırsal mahalleleri arasında meydana geldi. Hafif ticari aracı kullanan C.A. isimli şahıs yoldan çıktı ve araçta bulunan 3 kişi ile birlikte yaralandı. Yaralılar hastanede tedavi altına alındı.

Diğer bir kaza ise Siverek-Viranşehir karayolunun 15. kilometresinde meydana geldi. İddiaya göre, tekerleği patlayan bir aracı sollamaya çalışan sürücüye arkadan gelen bir araç çarptı. Kazada 7 kişi yaralandı ve ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Akşam saatlerinde ise Siverek-Karpuzcu Mahallesi yolunda bir kaza meydana geldi. Emir Lütfü Korkmaz isimli şahsın kullandığı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. Kazada Korkmaz hayatını kaybederken, olay yerinde cenazesi alındı. Kazalarla ilgili incelemeler devam ediyor.

İlk kaza Bakmaç ve Keş Kırsal mahalleleri arasında yaşandı ve araçta bulunan yolcuların da yaralandığı bildirildi. Diğer bir kazada ise Siverek-Viranşehir karayolunda 7 kişi yaralandı. Son olarak Siverek-Karpuzcu Mahallesi yolunda meydana gelen kaza ise bir can kaybıyla sonuçlandı.

Bakmaç ve Keş Kırsal mahalleleri arasında yaşanan ilk kazada, hafif ticari aracı kullanan C.A. direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıktı. Aracın takla atması sonucu sürücü ile birlikte 3 kişi yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Diğer kazada ise Siverek-Viranşehir karayolunda park halindeki aracı sollayan bir araca arkadan gelen araç çarptı ve 7 kişi yaralandı. Son kaza ise Siverek-Karpuzcu Mahallesi yolunda meydana geldi ve sürücü Emir Lütfü Korkmaz hayatını kaybetti.

Bakmaç ve Keş Kırsal mahalleleri arasında yaşanan kazada C.A. isimli sürücü ve yanındaki 3 kişi yaralandı. Siverek-Viranşehir karayolundaki diğer kazada 7 kişi yaralanırken, son kaza Siverek-Karpuzcu Mahallesi yolunda Emir Lütfü Korkmaz’ın hayatını kaybetmesiyle sonuçlandı. Kazalarla ilgili incelemeler sürüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bayramın İlk Günü Kanlı Yol Kazaları! Bir Kişi Hayatını Kaybetti, 11 Kişi Yaralandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!