G-QXXHXL9JW0
USD34,16
EURO38,17
CNY4,88
GBP45,72
EURO/USD1,12
BIST9.777,46
Petrol71,54
GR. ALTIN2.918,51
BTC2.249.203,60

Bayraktar’dan Müthiş Müjde: Şırnak’ta Yeni Rekor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şırnak’ta Şehit Aybüke Yalçın Petrol Sahası’nda incelemelerde bulunan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’ı telefonla arayarak, çalışanlara hitap etti. Başkan Erdoğan, Şırnak Gabar Dağı bölgesinde günlük 40 bin varil petrol üretiminde yeni bir rekora ulaşılması nedeniyle çalışanları tebrik etti.

Bakan Bayraktar, petrol müjdesini duyurarak, Erdoğan’ın konuşmasına yer verdi. Cumhurbaşkanı konuşmasında işçilere hitap ederek, ulaşılan seviye sebebiyle tebriklerini iletti. Erdoğan, işçilerin özverili çalışmalarını takdir ettiğini ve 100 bin günlük varil hedefine inandığını vurguladı. İdeallerinden taviz vermeyen işçilerin Gabar Dağı’nda öncü olacaklarını ve en kısa sürede hedefe ulaşacaklarına inandığını belirtti.

Gabar’ın zenginliklerine zenginlik katacaklarını ifade eden Erdoğan, işçilere teşekkür ederek, istihdamın artırılmasında önemli rol oynayacaklarını dile getirdi. Milletvekilleri ve diğer işçi kardeşlerin birlik içinde çalışarak, bölgenin kalkınmasına destek olacaklarını söyledi. Erdoğan, işçilere dua ederek, onları Allah’a emanet etti.

Erdoğan’ın konuşması, çalışanları motive etmek ve teşvik etmek amacıyla yapılmıştı. Gabar Dağı bölgesindeki petrol sahasında günlük 40 bin varil üretiminin gerçekleşmesi, Türkiye’nin enerji sektöründeki potansiyelini göstermesi açısından önemli bir adımdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Bayraktar’ın işçilere yaptığı tebrik ve destek mesajları, bölgedeki petrol üretiminin artarak devam etmesine katkı sağlayacak nitelikteydi. İşçilere verilen moral ve motivasyonun, hedeflere daha hızlı ve etkili bir şekilde ulaşmalarını sağlayacağı düşünülüyordu. Bu tür teşviklerin, ülke ekonomisine ve enerji sektörüne olumlu katkılar yapması beklenmekteydi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bayraktar’dan Müthiş Müjde: Şırnak’ta Yeni Rekor!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!