G-QXXHXL9JW0
USD34,20
EURO38,15
CNY4,87
GBP45,86
EURO/USD1,11
BIST9.665,78
Petrol72,40
GR. ALTIN2.896,61
BTC2.180.155,15

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar Terörle Anılan Bölgede ‘Ters Lale’ Mesajı Verdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Havacılık ve teknoloji sektörünün önde gelen isimlerinden biri olan Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Hakkari iline bir ziyaret gerçekleştirdi. Bu ziyaret sırasında Hakkari’nin Çukurca ilçesinde bulunan Zap Suyu kenarında doğal güzellikleri arasında fotoğraf çektiren Bayraktar, sosyal medya hesapları üzerinden bu güzel manzarayı paylaştı. Zap Suyu üzerindeki Ters lale mevsimini öne çıkaran Bayraktar, “Ters lale mevsimi..” yazarak fotoğrafı takipçileriyle paylaştı.

Yüksekova’ya da ziyarette bulunan Bayraktar, burada Mehmetçiklerle fotoğraf çektirdi ve vatandaşlarla bir araya geldi. Ayrıca Ramazan Bayramı’nı üs bölgelerinde geçiren Selçuk Bayraktar, 2. Ordu Komutanı Korgeneral Metin Tokel ile birlikte Güney Doğu sınırları içerisindeki üs bölgelerini ziyaret etti. Bu ziyaret kapsamında Cizre’de Kara Kuvvetleri Komutanlığı ve Jandarma Genel Komutanlığı İHA birlikleri, Cudi Dağı’ndaki üssü, Metina Dağı’ndaki üs bölgesi ve Şırnak’taki 23. Piyade Tümen Komutanlığı’nı ziyaret eden Bayraktar, askerler ve geçici köy korucularıyla bir araya gelerek teknik istişarelerde bulundu.

Ancak Selçuk Bayraktar’ın bu ziyareti terör örgütü PKK yandaşlarını rahatsız etti. Geçtiğimiz yıl Irak’tan sınır dışı edilen terör yandaşı Hollandalı sözde gazeteci Frederike Geerdink, Selçuk Bayraktar’ı hedef alarak “Defol Kürdistan’dan.” şeklinde paylaşımlar yaptı. Geerdink, geçtiğimiz yıl Irak Kürt Bölgesel Yönetimi tarafından ‘istenmeyen kişi’ ilan edilerek ülkeden sınır dışı edilmişti.

Selçuk Bayraktar’ın bölgedeki üs bölgelerini ziyaret etmesi ve Mehmetçiklerle bir araya gelmesi, Türk Silahlı Kuvvetleri ile olan dayanışmasını simgeliyor. Teknoloji ve savunma sanayi alanında ülkemizin adını dünya çapında duyuran Bayraktar’ın, terörle mücadele konusunda da verdiği destek önemli bir adımdır. Teröre karşı birlik ve beraberlik içinde olmanın önemi bu ziyaretlerle bir kez daha vurgulanmış oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar Terörle Anılan Bölgede ‘Ters Lale’ Mesajı Verdi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!