G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.140.058,31

Baykar Personellerine Müthiş Kar Payı Müjdesi! 18 Maaşlık Kar Dağıtıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz yıl Türk savunma ve havacılık sanayisinde büyük bir başarı elde eden Baykar, personellerine kar payı dağıtma kararı aldı. İnsansız hava araçları alanında dünyanın en fazla ülkeye ihracat yapan şirketi olan Baykar, 6 yıldan uzun süredir şirkette çalışan ya da 2 yıldan fazla bir süredir birim sorumlusu olarak görev yapan personellerine yaklaşık 18 maaşlık kar payı verdi.

Şirket yönetimi, personellere bu kararı bir mektup aracılığıyla duyurdu. Haluk Bayraktar ve Selçuk Bayraktar’ın imzalarının bulunduğu mektupta, “Firmamızın kazancının bir kısmını, uzun yıllardır emek verip birlikte çalıştığınız kıymetli personelimizle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Her bir personelimizle iftihar ediyor, emeklerine ve kararlı duruşlarına teşekkürlerimizi iletiyoruz. Sizi dava arkadaşı olarak görmekten gurur duyuyoruz” ifadelerine yer verildi.

Yıllardır birlikte çalıştıkları personellerine duydukları minneti ve önemi vurgulayan Baykar yöneticileri, mektupta, “Müessesemizin gerçek sahibi ve emektarları sizlersiniz. Sizler olmadan bu başarıya ulaşamazdık. Birlikte nice başarılara imza atacağımıza yürekten inanıyoruz. Sizlere desteğiniz ve yol arkadaşlığınız için teşekkür eder, en içten duygularımızla selamlarımızı ve sevgilerimizi iletiyoruz” dedi.

Baykar, personellerine bu kar payı dağıtma kararıyla, çalışanlarına olan güvenini ve değerini bir kez daha göstermiş oldu. Şirketin personellerle olan işbirliğinin ve dayanışmanın devam etmesi beklenirken, gelecek dönemlerde de benzer adımlar atılması ve başarıların birlikte kutlanması umulmaktadır. Türk savunma ve havacılık sanayisi, Baykar gibi başarılı ve inovatif firmalar sayesinde her geçen gün daha da güçlenmekte ve dünyada önemli bir yere sahip olmaktadır. Gelecekte de Türkiye’nin savunma ve havacılık alanındaki başarı öyküleri, Baykar gibi şirketlerin öncülüğünde devam edecektir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Baykar Personellerine Müthiş Kar Payı Müjdesi! 18 Maaşlık Kar Dağıtıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!