G-QXXHXL9JW0
USD34,22
EURO37,88
CNY4,88
GBP45,68
EURO/USD1,10
BIST9.012,87
Petrol74,73
GR. ALTIN2.923,90
BTC2.093.173,57

Batman’da Gök Gürültüsünden Korkarak Hayatını Kaybeden Genç Kadın: Büşra Ceren İmir

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Batman’da bir genç kızın yaşamını yitirdiği üzücü bir olay meydana geldi. İsmi Büşra Ceren İmir olan 23 yaşındaki genç kız, Belde Mahallesi’nde bulunan evinin balkonunda uyurken gök gürültüsü ve şimşek sesleriyle korkup fenalaştı. Büşra’nın yakınları durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi ve sağlık ekipleri olay yerine intikal etti.

Sağlık ekipleri, Büşra’ya kalp masajı yapmaya başladı ancak ne yazık ki genç kız hayatını kaybetti. Olayın ardından yapılan incelemeler sonucunda ölüm sebebinin kalp krizi olduğu belirlendi. Büşra Ceren İmir, Yalova Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü’nden geçtiğimiz haftalarda mezun olmuştu.

Olayın ardından Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, okulun sosyal medya hesabından bir başsağlığı mesajı paylaştı. Rektör Bahçekapılı mesajında, Büşra için derin üzüntülerini dile getirip merhume için Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diledi. Batman’da yaşanan bu üzücü olay, genç kızın sevenlerini ve yakın çevresini derinden üzmüş durumda. Büşra Ceren İmir’in ani ve beklenmedik ölümü, çevresindeki herkesi şok etti.

Genç yaşta hayatını kaybeden Büşra için cenaze töreni düzenlenip defnedilecek. Batman halkı ve yakın çevresi, genç kıza son görevlerini yerine getirmek için bir araya gelecek. Büşra’nın ani ölümü, çevresindeki herkesi derinden etkilemiş durumda. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, Büşra Ceren İmir’in ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Batman’da Gök Gürültüsünden Korkarak Hayatını Kaybeden Genç Kadın: Büşra Ceren İmir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!