G-QXXHXL9JW0
USD33,99
EURO37,87
CNY4,79
GBP44,95
EURO/USD1,11
BIST9.577,46
Petrol72,97
GR. ALTIN2.821,78
BTC1.974.608,67

Başkan Özbek, Fenerbahçe Maçından Sonra Ali Koç’a Yüklendi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig’in 37. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi maç, büyük bir heyecana sahne oldu. Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü’nün attığı golle maçı 1-0 kazanarak şampiyonluk umutlarını son haftaya taşıdı. Maç sonrasında ise Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a sert eleştiriler yöneltti. Özbek, Koç’un maç sonrasında 40-50 kişiyle stadyuma gelip çalışanları darbetmesini, küfür etmesini kabul edilemez bulduğunu belirtti. Polis koruması altında olmalarına rağmen Koç’un bu tavırlarını sert bir dille eleştiren Özbek, “Eğer yüreğin yetiyorsa gel buradayım, şu kadar delikanlılığın varsa gel buradayım” diyerek meydan okudu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ise galibiyet sonrası yaptığı açıklamada, bu zaferi Fenerbahçe camiasına armağan ettiğini belirtti. Koç, “Gerçek şampiyon kimse onu gösterdik” diyerek rakiplerine göndermede bulundu. Ayrıca, sistem üzerinde oynanmaya başlandığını ve bu durumun Türk futbolunu alt üst ettiğini söyleyerek eleştirilerini sıraladı.

Öte yandan, Koç’un açıklamalarına cevap veren Dursun Özbek ise Galatasaray TV’de dahi çıkarak tartışmaya hazır olduklarını belirtti. Özbek’in açıklamalarına karşılık Koç, “İki senedir televizyonlarda düelloya çağırıyoruz. Hafta içinde çıkalım, Galatasaray TV’de bile çıkarım” diyerek meydan okudu.

Fenerbahçe Başkanı Koç, açıklamalarının devamında, Türkiye Ligi’nde normal şartların işlemediğini ve beklenmedik durumlarla karşı karşıya kalabileceklerini ifade etti. “Allah bilir kimi atayacaklar, ne kurgular yapacaklar” diyen Koç, Fenerbahçe’nin tarihinin en yüksek puanını aldığını ancak sistemi yenemediklerini belirtti. Maçın ardından yaşanan gerilim, iki takımın taraftarlarını da olumsuz etkiledi ve futbol camiasında büyük yankı uyandırdı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Başkan Özbek, Fenerbahçe Maçından Sonra Ali Koç’a Yüklendi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!