G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,08
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.143.187,55

Başkan Durbay: İftiralara Hukuk Önünde Cevap Vereceğim!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gülşah Durbay’dan Açıklama: Hastalığı ve İftiralar Üzerine Duygu Dolu Bir Mesaj

Yaklaşık 5 dakikalık bir video kaydı yayınlayan Gülşah Durbay, "Bu açıklama, kentim, ailem, partim ve vicdan sahibi tüm insanlar için" diyerek sözlerine başladı. Durbay, iftira atanların cezasını çekeceğini vurguladı: "Bu saatten sonra, ne benim ne de ailemin gözünde özrün bir anlamı kalmamıştır. Hakkımda bu çirkin iftiraları atanlar, mahkeme önünde hesap verecekler."

Sosyal medya üzerinden paylaştığı videoda Durbay, şu ifadelere yer verdi: "Değerli Manisalı hemşehrilerim, 2 Ağustos tarihinde, 2008 yılından beri süren bir bağırsak rahatsızlığım nedeniyle İzmir’deki 9 Eylül Üniversitesi Hastanesi’nde Doçent Doktor Tayfun Bişgin tarafından bir ameliyat geçirdim. Ameliyat sonrası kendimi çok daha iyi hissediyor ve işimin başına dönebilmiştim. Ancak, geçtiğimiz ay 4 Eylül tarihinde aldığım patoloji raporunda kolon kanseri olduğumu öğrendim. Hem ameliyatım hem de iyileşme sürecim iyi olduğu için böyle bir sonucun çıkması ne benim için ne de doktorlarım için beklenmedik bir durumdu. Zira doktorumun izniyle, tamamen sağlıklı bir halde görevime devam etmeye başlamıştım."

"Kız Kardeşimin Riskli Hamileliği Nedeniyle Açıklama Yapmadım"

Durbay, kanser teşhisinin ardından en iyi tedaviyi alabilmek için çalışmalar yürüttüklerini belirtti ve bu süreci halkla paylaşma arzusuna vurgu yaptı. Ancak, "Kız kardeşim riskli bir hamilelik geçiriyordu ve onun ile doğacak yeğenimin sağlığına zarar vermemek adına açıklama yapmayı ertelemek zorunda kaldım," dedi.

Bununla birlikte, Durbay, kendisine yönelik yapılan çirkin iftiralar nedeniyle ailemin İstanbul’a gidip durumu açıklamak zorunda kaldığını ekledi: "Dün İzmir Medicana Hastanesi’nde ilk kemoterapimi alırken, kötü haberler nedeniyle ailem apar topar İstanbul’a, kardeşimin yanına gitmek zorunda kaldı."

"İftiraya Uğradım"

Hastalığı hakkında kardeşine açıklama yapamadığını belirten Durbay, "Kendi hastalığımı karnındaki bebeği bekleyen kardeşime kendim açıklayamadım. Bu durumu yaşamak benim için çok zordu ve bunun acısını asla unutmayacağım, affetmeyeceğim," diye konuştu. Durbay, ameliyatından bu yana organize bir grup tarafından hedef alındığını ifade ederek, "Geçtiğimiz günlerde bir alçak tarafından yayılan tamamen asılsız bir yazıyla ben, ailem ve Sayın Genel Başkanım hedef gösterildik," dedi.

"Hiçbir Özür Anlam Taşımıyor"

Durbay, "Dünden beri 100’den fazla kişi ve kurumu mahkemeye verdim. Bu alçaklardan hukuk önünde hesap soracağım ve hepsini tek tek mahkum ettireceğim," dedi. Mahkemeye verildiğini öğrenen bazı kişilerin yazılarını kaldırdığını ve özür mesajları gönderdiğini belirten Durbay, "Ama bundan sonra, ne benim ne de ailemin gözünde özrün kıymeti yoktur," diyerek sözlerini sürdürdü. "Ne acıdır ki, biz kadınlar sadece fiziksel şiddet, taciz ve cinayetlerle değil; aynı zamanda böyle vicdansız ve erkek egemen siyasi hesaplaşmalarla da hedef alınıyoruz."

"Hesabını Verecekler"

Durbay, "Bu kirli zihniyet yenilmeye mahkumdur. Tedavim 2 haftada bir olacak şekilde başladı. Bir yandan hastalığımla mücadele edeceğim, diğer yandan bu yalanların hesabını soracağım. Siyasi hırsları için bu seviyesiz yalanları yayanlara meydanı boş bırakmayacağım! Partimi ve beni karalamaya çalışanlar, eninde sonunda bunun hesabını yargı önünde ve toplum vicdanında verecekler," şeklinde konuştu.

Kesin İhraç Talebi

Cumhuriyet Halk Partisi Muratpaşa İlçe Başkanlığı, sosyal medyada yayımladığı bir mesajda, "3 Ekim 2024 tarihinde Muratpaşa ilçemizdeki bir parti üyesi tarafından, Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel ve partili bir belediye başkanımız hakkında bazı iddialar içeren bir yazı yayımlandı. Bu yazının parti kültürümüze uygun olmadığı, Genel Başkanımıza ve partili bir belediye başkanımıza yönelik asılsız ithamlar içerdiği tespit edilmiştir," ifadelerine yer verdi.

Parti, bu yazıyı kaleme alan Ebru Küçükaydın adıyla anılan üyenin "Kesin İhraç" talebiyle disipline sevk edildiğini kamuoyuna duyurdu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Başkan Durbay: İftiralara Hukuk Önünde Cevap Vereceğim!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!