G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.162.805,35

Başkan Altay, Konya’da Esnafları, STK’ları ve Otobüs Şoförlerini Ziyaret Etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Altay, Konya’nın ticaret hayatının merkezi olan Kadınlar Pazarı, Bedesten ve Türbe Önü Çarşıları’ndaki esnafları ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Ardından Dr. Mehmet Hulusi Baybal Caddesi’ndeki esnafları da ziyaret eden Başkan Altay, vatandaşlarla da sohbet etti. Ribat İnsani Yardım Derneği ve Konya STK Platformu’nu ziyaret eden Başkan Altay, Ribat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Küçüktoka ve STK Platformu Başkanı Adem Ceylan ile görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Altay, iftarı Konya Büyükşehir Belediyesi Eski Garaj Otobüs Hareket Merkezi’ndeki otobüs şoförleriyle birlikte yaptı. Ayrıca Şehir Hastanesi Otobüs Hareket Merkezi’nde çalışan şoförleri de ziyaret eden Başkan Altay, şoförlere teşekkür etti. Teravih namazı sonrası Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ile Saraçoğlu Musa Topbaş Camii’nde buluşan Başkan Altay, Konyalılarla sohbet etti ve Ramazan ayını tebrik etti.

Başkan Altay, yaptığı ziyaretlerin samimi bir atmosferde geçtiğini ve her zaman verimli olduğunu belirtti. Hedeflerinin yarını daha güçlü, daha aydınlık ve daha müreffeh bir Konya inşa etmek olduğunu vurgulayan Başkan Altay, toplumun her kesiminden gelen görüş ve önerilerin kendileri için önemli olduğunu ifade etti. Birlik ve beraberliğin şehirlerine bereket getirdiğini söyleyen Başkan Altay, Konyalılara gösterdikleri teveccüh için şükranlarını iletti. Gelecekte de güzel Konya için çalışmaya devam edeceklerini belirten Başkan Altay, tüm Konyalılara teşekkür etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Başkan Altay, Konya’da Esnafları, STK’ları ve Otobüs Şoförlerini Ziyaret Etti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!