G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,06
CNY4,81
GBP45,38
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,85
GR. ALTIN2.834,24
BTC2.143.973,21

Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Play-Off Turuna Yükseldi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda Gürcistan ekibi Iberia’ya karşı mücadele etti. Maç, Fatih Terim Stadyumu’nda Polonyalı hakem Pawel Raczkowski yönetiminde gerçekleşti. İlk maçı deplasmanda 1-0 kazanan Başakşehir, rövanş maçında başarılı performansı ile rakibini 2-0 mağlup ederek Play-Off Turu’na yükselmeyi başardı.

İlk yarıda her iki takım da gol bulamadı ve devre 0-0 berabere tamamlandı. Ancak ikinci yarıya başlayan Başakşehir, hücumda etkili olmayı sürdürdü. 50. dakikada Krzysztof Piatek’in golüyle öne geçen temsilcimiz, oyundaki üstünlüğünü sürdürdü. 61. dakikada Dimitrios Pelkas’ın frikik golüyle skoru 2-0’a getirerek maçı kazanmayı başardı.

Başakşehir, toplamda 3-0’lık skorla turu geçen taraf oldu ve bir sonraki turda İrlanda ekibi St. Patricks ile eşleşti. Play-Off turunda bu rakibe karşı mücadele edecek olan Başakşehir, Avrupa Konferans Ligi’ndeki yolculuğuna devam etmeyi hedefliyor.

Başakşehir, taraftarlarına heyecan dolu bir maç izlettirirken, futbolcuları da sahada disiplinli ve istikrarlı bir performans sergiledi. Teknik direktör Çağdaş Atan’ın yönetimindeki ekip, birlikte oynamanın ve hedefe odaklanmanın önemini sahada gösterdi. Taraftarlar, takımlarını desteklemeye devam ederken, gelecek maçlarda da aynı coşkuyu sahada görmeyi umuyor.

Başakşehir, Avrupa Konferans Ligi’nde gösterdiği performansla Türk futboluna yeni bir başarı hikayesi ekledi. Takım, uluslararası arenada adından söz ettirmeye devam ediyor. Play-Off turundaki maçları da aynı kararlılıkla sürdürerek, bir üst tura yükselmeyi hedefliyor. Taraftarlar da takımlarını desteklemeye devam edecek ve Avrupa’yı temsil eden Başakşehir’e desteklerini sürdürecekler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Play-Off Turuna Yükseldi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!