G-QXXHXL9JW0
USD34,16
EURO38,17
CNY4,88
GBP45,72
EURO/USD1,12
BIST9.777,46
Petrol71,98
GR. ALTIN2.918,51
BTC2.253.969,66

Baraj Gölünde Boğulan Genç Kadın Hamileydi, 4 Kişinin Cesedi Bulundu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Baraj gölüne giren ve boğulma tehlikesi yaşayan 13 yaşındaki Rabia Karakaya’nın kurtarılması için yapılan kurtarma çalışması sonucunda suya giren 4 kişinin cansız bedeni bulundu. Olay, Alpaslan-1 Baraj Gölü’nde gerçekleşti. Piknik yapmak amacıyla göle giren Rabia Karakaya, boğulma tehlikesi geçirince ailesi ve yakınları yardıma koştu. Yasin (18), Edanur (20), Fatma Karakaya (22) ve Eylül Tekin (15) de Rabia’yı kurtarmak için suya girdi ancak maalesef su altında kayboldular.

AFAD, UMKE, jandarma, polis ve itfaiye ekiplerinin olay yerine sevk edilmesi sonucu, Rabia, Yasin, Edanur Karakaya ve Eylül Tekin’in cansız bedenlerine ulaşıldı. Fatma Karakaya’nın cesedi için gece boyunca süren arama çalışmaları sonucunda dalgıçlar tarafından bulundu. Muş Vali Yardımcısı Tahir Yılmaz ve İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mehmet Kasım Ermiş, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar sonrasında hızlı bir müdahale ile 5 kişinin cesedinin çıkarıldığını açıkladılar.

Vali Yardımcısı Yılmaz, “İlk olarak 3 vatandaşımızın cansız bedenine ulaştık, ardından diğer 2 kişinin cesedine ulaşıldı. Konuyla ilgili adli tıp ve savcılığın inceleme başlattığını belirtmek isterim,” dedi. Bostankent köyü muhtarı Ali Rıza Tekin, köyde bulunan yüzme bilen kişilerin yardımıyla 4 kişinin cesedine ulaşıldığını söyleyerek, “Bir aileden 5 kişiyi kaybetmek gerçekten çok zor. Hayatını kaybedenler dayımın çocuklarıydı. Cenazelerin otopsileri tamamlandıktan sonra defnedilecektir,” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Baraj Gölünde Boğulan Genç Kadın Hamileydi, 4 Kişinin Cesedi Bulundu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!