G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,62
CNY4,88
GBP44,99
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol77,97
GR. ALTIN2.913,21
BTC2.143.966,26

Bankadan Milyonlarca Liralık Vurgun Yapan Kadının İlk İfadesi Şoke Etti: 37 Milyonluk Skandal!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Konya’da, banka müdürü Seçil Erzan’ın, aralarında futbolcuların da bulunduğu çok sayıda kişiyi milyonlarca lira dolandırmasının ardından benzer vakalar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Bir bankanın yetkilileri, Konya Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne başvurarak, şubelerinde çalışan Perihan Yazar’ın 3 ay içerisinde 37 milyon 157 bin 105 TL’yi zimmetine geçirdiğini itiraf ettiğini bildirdi.

Olayın ortaya çıkmasının hemen ardından bankacı kadın Perihan Yazar ve parayı hesabına gönderdiği nişanlısı Settar Arslan gözaltına alındı. İşlemlerinin tamamlanmasının ardından şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Perihan Yazar, verdiği ilk ifadede mali durumunun bozulduğunu ve 25 farklı müşterinin hesabına EFT ile paralar gönderdiğini, sonrasında bu parayı kendisi ile nişanlısının hesaplarına aktardığını anlattı. Yazar, 20 milyon 700 bin TL’sini kripto paraya yatırdığını, ancak kaldıraçlı işlemler sonucu bu parayı kaybettiğini belirtti. Geriye kalan parayı ise nişanlısının hesabına yönlendirdiğini ve üçüncü kişilere olan borçlarını kapattığını söyledi.

Ayrıca, olayla ilgili yapılan soruşturmada Perihan Yazar ve nişanlısı Settar Arslan’ın sık sık lüks otellerde tatil yaptığı ve kaldığı ortaya çıktı. Bu durum da şüphelilerin lüks ve savurgan bir yaşam tarzı sürdürdüğü izlenimini uyandırdı. Soruşturma ise hala devam etmekte.

Sonuç olarak, Konya’da bir bankada görevli Perihan Yazar’ın zimmetine geçirdiği 37 milyon TL’lik vurgun, banka yetkilileri tarafından fark edilerek polise bildirildi. Yapılan soruşturma sonucunda Yazar ve nişanlısı tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yazar’ın parayı 25 farklı müşterinin hesabına yönlendirip, daha sonra kripto borsada kaybetmesi ve nişanlısının hesabına aktarması, mali sıkıntıları ve savurgan yaşam tarzıyla birlikte dikkat çekti. Olayla ilgili detaylı inceleme ve soruşturma devam etmekte.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bankadan Milyonlarca Liralık Vurgun Yapan Kadının İlk İfadesi Şoke Etti: 37 Milyonluk Skandal!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!