G-QXXHXL9JW0
USD34,12
EURO38,14
CNY4,84
GBP45,60
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,67
GR. ALTIN2.873,25
BTC2.153.878,01

Balkondan Yükselen Alevler Üst Katlarda Panik Yarattı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Birinci katta çıkan yangın, 5 katlı bir binayı etkisi altına aldı. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınmaya çalışılırken, üst katlarda mahsur kalanlar için kurtarma operasyonu başlatıldı. Balkondan yükselen alevler nedeniyle bazı insanlar dışarıya çıkamazken, itfaiye ekipleri yoğun bir şekilde çalışmaya devam etti.

Yangının çıkış sebebi henüz belirlenemezken, birinci kattaki dairede başladığı tahmin ediliyor. Dumanlar binanın üst katlarına hızla yayılırken, apartmanda bulunan diğer sakinlerin de tedirginlik içinde dışarıya çıkmaya çalıştığı görüldü. İtfaiye ekipleri, yangının yayılmasını önlemeye çalışırken, mahsur kalanların kurtarılması için de ellerinden geleni yapıyor.

Olay yerine gelen ambulanslar, olası yaralılar için hazır beklerken, çevre geniş bir güvenlik önlemi altına alındı. Sokak üzerinde toplanan meraklı kalabalık ise itfaiye ekiplerinin çalışmalarını endişe içinde izliyordu. Bina sakinlerinden bazıları ise dumanları solumamak için balkonlarda beklerken, diğerleri ise paniğe kapılarak apartmandan dışarıya çıktı.

Yangının söndürülmesi ve mahsur kalanlarının kurtarılması için büyük çaba harcanırken, bazı bölgelerde elektrik kesintileri yaşandı. Yangın nedeniyle bölgeye gelen polis ekipleri, olayın detaylarını araştırmaya başlarken, itfaiye ekipleri de yangının çıkış sebebini tespit etmeye çalıştı.

Kurtarma operasyonu devam ederken, bina sakinlerinden bazılarının sağlık durumu hakkında henüz net bir bilgi verilmedi. İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi sürerken, mahsur kalanların kurtarılması için çaba harcanmaya devam ediyor. Olayla ilgili detaylı bilgilerin ilerleyen saatlerde paylaşılması bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Balkondan Yükselen Alevler Üst Katlarda Panik Yarattı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!