G-QXXHXL9JW0
USD34,26
EURO37,61
CNY4,88
GBP44,87
EURO/USD1,10
BIST9.031,64
Petrol81,13
GR. ALTIN2.910,62
BTC2.175.010,13

Balıkesir’deki Cinayet Dehşeti: Tarım Müdürü Makamında Ölü Bulundu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Marmara’da Silahlı Saldırı: Tarım Müdürü Hayatını Kaybetti

Balıkesir’in Marmara ilçesinde, Hükümet Caddesi’ndeki İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü binasından dün saat 15.00 civarında 5 silah sesi duyulması üzerine, olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Ekipler, İlçe Tarım ve Orman Müdür Vekili olan Murat Yakupoğlu’nu makam odasında kanlar içinde hareketsiz bir şekilde buldu. Yapılan incelemeler sonucunda, Yakupoğlu’nun hayatını kaybettiği belirlendi. Cenazesi daha sonra Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Şüpheli Kasklı Motosikletle Olay Yerinden Kaçtı

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, motosikletle kaçan ve kask takan şüphelinin, Yakupoğlu’nun kız arkadaşının eski eşi S.A. olduğu tespit edildi.

Şüpheli Teslim Olmak İstedi

Cinayetin şüphelisi olan iki çocuk babası S.A., olaydan 24 saat sonra Çınarlı Mahallesi’nde yürüdüğü sırada jandarma ekiplerini gördü. Bunun üzerine, ailesinin işlettiği kafeye giderek telefonla jandarmayı aradı ve teslim olmak istedi. Bu anlara ait fotoğraflar da basına yansıdı.

Cenaze Töreni Bilgisi

Murat Yakupoğlu’nun cenazesi, otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından yakınlarına teslim edildi. Cenazenin yarın öğle saatlerinde İzmir’in Karşıyaka ilçesindeki Örnekköy Dizdar Camisi’nde kılınacak namazın ardından Kemalpaşa ilçesindeki Cennet Bahçesi Mezarlığı’na defnedileceği öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Balıkesir’deki Cinayet Dehşeti: Tarım Müdürü Makamında Ölü Bulundu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!