G-QXXHXL9JW0
USD34,26
EURO37,64
CNY4,89
GBP44,87
EURO/USD1,10
BIST9.031,64
Petrol79,98
GR. ALTIN2.913,70
BTC2.189.866,56

Balıkesir’de Kurye Öğrenci Cinayete Kurban Gitti: 25 Bıçak Darbesiyle Canından Oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haberde, dün gece saat 01.30 sularında Balıkesir’in Karesi ilçesi Karaoğlan Mahallesi Emir Sokak’ta bir kurye olan Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü öğrencisi Ata Emre Akman’ın saldırıya uğradığı bildirildi. Ata Emre Akman, sipariş bıraktığı adresten dönerken, E.Ö. isimli bir şahıs tarafından bıçaklanarak yere yığıldı. Saldırgan kaçarken, olayı görenlerin haber vermesi üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Ancak sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Akman’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ve savcının olay yerinde yaptıkları incelemenin ardından Akman’ın cesedi, Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi’nin morguna kaldırıldı.

Polis, güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek saldırganın kimliğini tespit etti ve E.Ö. adlı şahsı, ailesiyle birlikte yaşadığı eve düzenlenen operasyonla yakaladı. E.Ö. ve babası O.Ö., gözaltına alındı. E.Ö.’nün daha önce ‘kasten yaralama’ ve ‘tehdit’ suçlarından 6 ayrı kaydı olduğu belirtildi. E.Ö. ve babası, polisteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. E.Ö. tutuklanırken, babası serbest bırakıldı.

Ata Emre Akman’ın vücuduna 25 bıçak darbesi aldığı ve bu darbelerden 20’sinin ölümcül olduğu öğrenildi. Üniversite öğrencisi olan Akman’ın sadece 5 gün önce kurye olarak çalışmaya başladığı belirtildi. Akman’ın cenazesi, ailesinin Mustafakemalpaşa ilçesinde olduğu için Bursa’ya götürülerek defnedildi. Muradiyesarnıç Mahallesi meydanında kılınan cenaze namazına Akman’ın ailesi ve yakınları katıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, Akman’a saldıran E.Ö. tutuklanarak cezaevine gönderildi. E.Ö.’nün babası ise serbest bırakıldı. Akman’ın ani ve acı dolu ölümü, Karesi ilçesinde ve çevresinde derin üzüntü yarattı.

0
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
Balıkesir’de Kurye Öğrenci Cinayete Kurban Gitti: 25 Bıçak Darbesiyle Canından Oldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!