G-QXXHXL9JW0
USD34,22
EURO37,88
CNY4,88
GBP45,68
EURO/USD1,10
BIST9.012,87
Petrol74,73
GR. ALTIN2.923,90
BTC2.093.173,57

Balıkesir’de Büyük Operasyon: İsmail Yavuz’un Önderlik Ettiği Suç Örgütü Çökertildi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir merkezli 2 ilde jandarma tarafından gerçekleştirilen “Mahzen-31” operasyonunda, organize suç örgütü elebaşısı İsmail Yavuz’un liderliğindeki çete çökertildi. Operasyonlar sonucunda, elebaşının da aralarında bulunduğu 8 suç örgütü üyesi yakalandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonun başarılı bir şekilde sonuçlandığını ve suç örgütlerine göz açtırmayacaklarını belirtti.

Operasyonun detaylarına göre, Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Kepsut Cumhuriyet Başsavcılığı ve Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı tarafından koordine edildi. Balıkesir ve Bursa’da gerçekleştirilen operasyonlarda, organize suç örgütü üyelerinin uyuşturucu ticareti, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma, yağma, hırsızlık gibi suçları işlediği tespit edildi. Şüphelilerin borçlandırma yoluyla alıkoyma, silahla tehdit, darp, gasp, eziyet ve uyuşturucu madde imalatı ve satışı gibi suçlara karıştığı belirlendi. Operasyonlar neticesinde, suçta kullanıldığı düşünülen çok sayıda cep telefonu, av tüfekleri ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

İçişleri Bakanı Yerlikaya, operasyonu gerçekleştiren jandarma ekiplerini tebrik ederek, milletin huzurunu kaçıran suç örgütlerine karşı kararlı bir mücadele yürütüleceğini vurguladı. Operasyonun başarısı, halkın da desteği ve dualarıyla sağlanmıştır. Bakan Yerlikaya, organize suç örgütlerinin her seviyesindeki faaliyetlerin sonlandırılacağını ve adalete teslim edileceğini belirtti.

“Mahzen-31” operasyonu, suç örgütlerine karşı yürütülen etkili ve kararlı mücadelede önemli bir adım olarak değerlendirilmektedir. Toplumun huzur ve güvenliğini tehdit eden her türlü suç örgütüne karşı güvenlik güçlerinin kararlı tutumu, ülkenin geleceğini korumak adına önemli bir rol oynamaktadır. Suç örgütlerine karşı yapılan operasyonların devam edeceği ve adaletin sağlanacağı vurgulanmaktadır. Son olarak, operasyonda emeği geçen tüm güvenlik güçlerine teşekkürler sunulmuştur.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Balıkesir’de Büyük Operasyon: İsmail Yavuz’un Önderlik Ettiği Suç Örgütü Çökertildi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!