G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.136.182,50

Balıkesir’de Adem Teslim’den ‘Askıda Dondurma’ İnisiyatifi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde dondurma satan Adem Teslim, çocuklarına dondurma alamayan vatandaşlar için askıda dondurma uygulamasını hayata geçirdi. Teslim, dükkanının önünden geçen annelerin çocuklarını alışık olduğu gibi dondurma alamayacakları endişesiyle yanlarından geçirdiğini fark ettiğini belirtti. Bu duruma bir çözüm bulmak isteyen Teslim, askıda dondurma uygulamasını başlattı.

Bu uygulama ile herhangi bir maddi karşılık beklemeden, dondurma almak isteyen ancak parası olmayan vatandaşlar dükkanın önündeki askıdan kayıtlı bir dondurma alabiliyor. Teslim, başlattığı bu uygulamadan ilk günden itibaren ilgi gördüğünü ve devam etme kararı aldığını belirtti. Ayrıca, askıda yemek, askıda ekmek gibi uygulamaların yaygınlaştığı bir dönemde askıda dondurmanın da olabileceğini vurgulayarak vatandaşları bu uygulamaya destek olmaya çağırdı.

Adem Teslim, askıda dondurma uygulamasına rağmen dükkanının girişine bir yazı asmadıklarını ancak insanların bu uygulamaya destek olmak adına para bıraktıklarını söyledi. Teslim, bu durumun kendisini ve işletmesini motive ettiğini ve bu uygulamaya devam edeceklerini ifade etti. Ancak, bazı kişilerin bu uygulamayı suiistimal etmesine rağmen pes etmeyeceklerini ve herkesi bu güzel ve anlamlı uygulamaya katılmaya davet etti.

Son olarak, Adem Teslim, herkesi dükkanına göğsünü gere gere gelip askıda dondurmadan almak için beklediğini belirterek herkesi bu yardımseverlik hareketine katılmaya davet etti. Balıkesir’in Burhaniye ilçesindeki bu güzel uygulama, vatandaşlar arasında dayanışma ve yardımlaşma duygularını artırarak olumlu bir etki yaratmaya devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Balıkesir’de Adem Teslim’den ‘Askıda Dondurma’ İnisiyatifi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!