G-QXXHXL9JW0
USD34,20
EURO37,09
CNY4,80
GBP44,64
EURO/USD1,08
BIST9.002,34
Petrol74,66
GR. ALTIN2.979,76
BTC2.315.776,72

Balıkesir Gönen’de 1 Yıldır Kayıp Olan Korhan Berzeg’in İzine Ulaşıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gönen ilçesine bağlı Armutlu Mahallesi’nde yaşayan emekli Dünya Bankası yöneticisi Korhan Berzeg, 2023 Mayıs ayında eşi Angela Berzeg ile birlikte yazlık evlerine gelmişti. Ancak 17 Haziran tarihinde evinden doberman cinsi köpeği Tina ile yürüyüşe çıkan Berzeg’den bir daha haber alınamadı. Arama çalışmaları, AFAD, JAK, JÖAK ve gönüllü ekiplerin katılımıyla başlatıldı ancak sonuç elde edilemedi. Tina, evine geri dönmesine rağmen Berzeg hala bulunamadı.

Ekiplerin aramalarına Tina’nın da dahil edilmesiyle yapılan çalışmalarda, köpeğin Berzeg’in izini takip etmekte başarısız olduğu görüldü. Bu durum, köpeğin alıkonulduktan sonra eve geri dönmesinin ardında farklı nedenler olabileceği ihtimalini ortaya çıkardı. Angela Berzeg ile birlikte evlerine dönen Tina’nın geri dönüşü, aramaların sona ermesine neden oldu.

Ancak Berzeg’in kayboluşunun üzerinden yaklaşık bir yıl sonra, Gelgeç Mahallesi’nde yapılan su incelemesi sırasında Berzeg’e ait kimlik, kredi kartı, kıyafetler ve kemik parçaları bulundu. Jandarma ekipleri olay yerine sevk edilerek inceleme yapıldı ve bulunan kemik parçaları adli tıp kurumuna gönderildi. Patika yolda bulunan eşyaların Berzeg’in kaybolmasının öncesinde ziyaret ettiği alanlardan farklı olması, muhtemel bir kaybolma durumunu güçlendirdi.

Tina’nın dönüşündeki şüpheler, Berzeg’in kaybolduğu bölgede bulunan kemik parçalarıyla daha da güçlendi. Pantolonunun alt kısmının yırtık olması ve kafatasının olmaması, Berzeg’in vahşi hayvan saldırısına maruz kalmış olabileceği ihtimalini artırdı. Kemik parçalarının incelenmesi sonucunda Berzeg’in ölümüne dair daha fazla bilgi edinilecek ve soruşturma bu yönde ilerleyecek.

Son olarak, Berzeg’in kızı Nisa Berzeg’in DNA örneği vermek üzere İngiltere’den Türkiye’ye gelmesi bekleniyor. DNA analizi sonucunda bulunan kemik parçalarının Korhan Berzeg’e ait olup olmadığı belirlenecek ve olayın detayları aydınlatılmaya çalışılacak. Tüm bu gelişmelerle birlikte, Berzeg’in kayboluşu ve sonrasındaki süreç merakla takip edilmeye devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Balıkesir Gönen’de 1 Yıldır Kayıp Olan Korhan Berzeg’in İzine Ulaşıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!