G-QXXHXL9JW0
USD34,14
EURO38,13
CNY4,84
GBP45,48
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,11
GR. ALTIN2.884,23
BTC2.176.443,00

Bakan Yerlikaya’dan Şoke Eden Açıklama: Aracın Sürücüsü Tutuklandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 24 Mart tarihinde Diyarbakır Urfa Bulvarı’nda abartılı egzoz sesi çıkaran bir araç ile ilgili yaşanan olayı paylaştı. Saat 17:15 sularında gerçekleşen olayda, çevreyi rahatsız eden araca müdahale edilirken, aracın yol açtığı kalabalık ve arbededen faydalanan sürücü kaçmayı başardı ancak polis tarafından tekrar yakalandı.

Olayla ilgili açıklamada bulunan Bakan Yerlikaya, aracın sürücüsü Y.E.Y. ile birlikte 3 kişinin gözaltına alındığını ve sürücünün tutuklanarak cezaevine gönderildiğini belirtti. Emniyet görevlilerine direnç gösteren araç sürücüsü ve yanındakilerle ilgili gerekli müdahalenin yapıldığı açıklandı. Milletin huzur ve güvenliğini sağlayan güvenlik güçlerine saldıranların cezalandırılacağının altı çizildi.

Bakan Yerlikaya’nın paylaştığı bilgilere göre, olayın ardından gerekli işlemlerin yapıldığı ve huzursuzluğa neden olan aracın sürücüsünün tutuklandığı vurgulandı. Toplumsal düzeni bozan ve güvenliği tehdit eden her türlü davranışın karşılıksız kalmayacağı belirtilerek, güvenlik güçlerine yapılan saldırıların cezasız kalmayacağı bildirildi.

Bakan Yerlikaya’nın Twitter üzerinden yaptığı paylaşımın ardından olayın detaylarına ilişkin daha geniş bir bilgilendirme yapılmadı. Ancak yaşanan olayın ardından alınan önlemler ve tutuklamaların toplumda huzur ve güven duygusunu pekiştirmeye yönelik olduğu belirtildi. Güvenlik güçlerinin halkın huzur ve güvenliği için gece gündüz çalıştığı ve bu tür olaylara anında müdahale ettiği vurgulandı. Her türlü suç ve suçluya karşı kararlı bir şekilde mücadele edileceği ifade edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bakan Yerlikaya’dan Şoke Eden Açıklama: Aracın Sürücüsü Tutuklandı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!