G-QXXHXL9JW0
USD34,30
EURO37,54
CNY4,85
GBP44,84
EURO/USD1,09
BIST9.012,50
Petrol78,51
GR. ALTIN2.916,53
BTC2.077.296,65

Bakan Yerlikaya’dan Necla Akyol’a övgü dolu mesaj!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çalışma, Sosyal Medyada Yankı Buldu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım kısa sürede büyük ilgi gördü. Bakan Yerlikaya, üç çocuk annesi ve tır şoförü olan Necla Akyol’un hayatını konu alan bir videoyu paylaştı.

Başarı Öyküsüne Dikkat Çekti

Yerlikaya, videoda Necla Akyol’un başarılı yaşamını anlatarak “Necla Akyol ablamızın hayatı bir başarı öyküsü. Çocukluk hayallerine kavuşmuş, artık bir tır şoförü.” sözlerine yer verdi. Bakan, gelinlik kıyafetleri içinde tır kullanırken görülen Akyol’un hikayesini takipçileriyle paylaşarak takdir topladı.

Önemli Trafik Kurallarına Vurgu Yaptı

Yerlikaya, Bartın’da ziyaret ettiği Necla Akyol’un evine ve tırına konuk oldu. Anne duyarlılığı ile trafik kurallarına uyulması gerektiğini vurgulayan Akyol’a destek verdi. “Anneler doğruları söyler: Lütfen trafik kurallarına uyalım. Aşırı hızdan kaçınalım. Emniyet kemerimizi takmayı ihmal etmeyelim. Cep telefonuyla aramıza mesafe koyalım.” şeklindeki açıklamalarıyla trafik güvenliğine dikkat çeken Yerlikaya, anlamlı bir mesaj ile paylaşımını noktaladı.

Kurban Bayramı Tebrikleri İletildi

Son olarak, Bakan Yerlikaya, Bayram tatili öncesi Necla Akyol ve ailesine Kurban Bayramı tebriklerini iletti. Sosyal medya kullanıcıları, Bakan Yerlikaya’nın bu anlamlı paylaşımını takdirle karşıladı ve Necla Akyol’un başarı hikayesinden etkilendiklerini belirttiler. Necla Akyol’un hayatı, sosyal medyada geniş bir yankı uyandırırken, Bakan Yerlikaya’nın destekleyici tutumu da takdir topladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bakan Yerlikaya’dan Necla Akyol’a övgü dolu mesaj!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!