G-QXXHXL9JW0
USD33,99
EURO37,87
CNY4,79
GBP44,95
EURO/USD1,11
BIST9.577,46
Petrol72,97
GR. ALTIN2.821,78
BTC1.974.608,67

Bakan Yerlikaya’dan IŞİD operasyonları açıklaması: 56 gözaltı var

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanı Süleyman Yerlikaya, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Şanlıurfa, Hatay, Denizli ve Konya’da gerçekleştirilen IŞİD Terör Örgütü operasyonlarında 56 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu. Operasyonlar sırasında çok sayıda döviz, örgütsel doküman ve dijital materyal ele geçirildi.

Bakan Yerlikaya, operasyonun detaylarını takipçileriyle paylaşarak, teröristlere göz açtırmayacaklarını vurguladı. Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde yürütülen operasyonlar neticesinde, Şanlıurfa, Konya, Hatay ve Denizli illerinde DEAŞ terör örgütüne yönelik operasyonlar düzenlendi.

Şanlıurfa’da gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda, DEAŞ terör örgütüne eleman kazandırdığı, atış eğitimi verdiği, örgütsel toplantılar düzenlediği tespit edilen 45 şüpheli yakalandı. Hatay’da İl Emniyet Müdürlüğü TEM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonda ise, DEAŞ ve EL KAİDE terör örgütlerine silahlı faaliyetlerde bulunan 10 şüpheli gözaltına alındı.

Denizli’de de TEM Şube Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü operasyonda, DEAŞ terör örgütüyle bağlantılı olduğu belirlenen ve terör suçlarından aranmakta olan bir şüpheli yakalandı. Operasyonlar neticesinde, çok sayıda döviz, örgütsel doküman ve dijital materyale el konuldu.

Bakan Yerlikaya, operasyonları gerçekleştiren güvenlik güçlerini tebrik ederek, milletin dualarının kendileriyle olduğunu belirtti. Hükümetin terörle mücadele konusunda kararlı olduğunu vurgulayan Yerlikaya, hiçbir teröriste göz açtırmayacaklarını ve mücadeleye devam edeceklerini aktardı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bakan Yerlikaya’dan IŞİD operasyonları açıklaması: 56 gözaltı var

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!